אני מרגיש את השינוי
הלכתי לקבוצה חיה הרחוקה מביתי משהו כמו שלושת רבעי השעה, בערב אמרתי לאשתי שאני צריך לצאת ב-וחצי על מנת שאגיע בזמן זה פעם ראשונה שלי בקבוצה הזו ואני לא אוהב לאחר.
לא יצאתי בדיוק בוחצי אלא באיחור של 7 דקות בדרך התעדכנתי במקום המדויק של הקבוצה והבנתי שאני מאחר בשלוש דקות, בעבר זהו פה נגמרה הקבוצה אין שום טעם לנסוע אליה אני נהיה עצבני בגלל האיחור מאשים כל מי שזז לידי, ובמיוחד את אשתי שבגללה ורק בגללה יצאתי באיחור.
אני נוסע בדרך מדבר עם חבר לתוכנית מספר לו על האיחור ואומר לו שאני עכשיו כמו הלל רגוע ושלו לא כמו פעם, והוא מצידו אומר לי רגע כבר חפפת את הראש?
אני מספר לו שאני ממש רגוע וזה שאני מאחר כנראה זה רצון האל ואין לי מה לעשות עם זה, תוך כדי דיבור הוויז מראה על עיכוב של דקה נוספת, אני ממשיך תראה הכל בגללך אני עכשיו מאחר בעוד דקה, והוא שואל למה אתה נוסע לאט כשאתה מדבר איתי, אני אומר לו ממש לא אבל אני חייב להאשים משהו באיחור הנוסף שלי, ואני ממשיך תקשיב למכור שבי אני אאחר והחברים בקבוצה יגידו תראו אותו את הכלומניק הזה מאחר לקבוצה בפעם הראשונה שמגיע, מה יצא ממנו? והם עונים אחד לשני לא יצא ממנו כלום, הוא לא יחלים ולא יצליח לעלות על דרך לפחות שנה ,ובטח כל מפגש יספר שבדיוק נפל אתמול, אנחנו מכירים את האנשים הלא רציניים הללו. כך אני מדמין את מחשבותיהם בראשי ואז אני שולף מהכובע את הג'וקר המנצח מי אתם בכלל אפסים מאופסים אני נקי כבר כך וכך ואתם??
אני צוחק עם החבר על התנהגותי בעבר, ושמח על השינוי בהווה .
מגיע לקבוצה באיחור והכל זורם חברים נהדרים, שיתופים כואבים מצד אחד, ונהדרים ואפילו מצחיקים מהצד השני שמזכירים לי את עצמי בתחילת הדרך.