נכנס לרכב
מתקשר לחבר לתוכנית מעדכן אותו שאני בדרך האמת אני מתרגש כבר הרבה שנים לא התרגשתי כך, לא יודע מי יגיע והאמת זה מוזר אחרי כל כך הרבה זמן אני אראה אותם חודשים שאנחנו שומעים אחד את השני ומשתפים בדברים הכואבים והנה הקול לובש צורה אני שומע ניגוני מרון בדרך נכנס לאווירה משמחת ונוסע
בדרך כלל אני מנהל את כל הטלפונים בדרך הפעם אני צריך את השקט לעצמי, חושב על החברים איך כל אחד יראה הוויז מראה שאני אגיע חמש דקות לפני המפגש מתאים לי סוד מקפיד על הזמנים ובמיוחד שאני עם המחשב איתו אנחנו אמורים לנהל את שיחת ועידה הוא לא יכול להגיע אתם יודעים אילוצים גר מעבר לים ויחד איתו גם החבר הנוסף שקם במיוחד בחמש לפנות בוקר באוסטרליה.
אני מגיע לאזור מתקשר לחבר שיחכה לי בחוץ, יותר קל לי להיכנס עם עוד חבר מוכר
אני נכנס מנסה לזהות מיהו מי? האמת אחד הצלחתי את השאר המתנתי בסבלנות שיתחילו לדבר בשביל לזהות את הקול זה מוזר חלקנו עם כיפות סרוגות חלקנו עם שחורות אבל מכנה משותף אחד יש לנו מכנה מוצק, האמת אני די שותק ממתין לסוד שיתחיל לנהל את המפגש לוקח כמה דקות לתפעל את שיחת הועידה והנה אנחנו יוצאים לדרך. נראה כאילו שום דבר לא הוכן מראש וזה היופי במפגש הכל צריך לזרום אני מאריך שהמפגש יקח מקסימום שעה והאמת נראה לי שיצאתי משם אחרי כמעט שעתים אנחנו פוגשים את הושיעה נא הוא דאג לנו למקום המפגש בחור חייכן משרה אווירה רגוע, טוב סה"כ הוא מהמחזור הכמעט ראשון.
אנחנו מתחילים סבב של נקיות הושיעה נא אחראי על הזמנים 2 דקות לכל אחד.