היום נפלתי אחרי כ5 חודשים של נקיות.
לפני כחודש וחצי חודשיים עזבתי את הספונסר והקבוצה, אחרי שהתמדתי בהם למשך כשלושה חודשים. אין לי שום זמן וחשק לחזור אל הקבוצות והספונסר. זאת האמת.
אני מקווה שהיממה האחרונה תתברר כאפיזודה חולפת. יממה אחת גרועה בתוך תקופה ארוכה של נקיות.
קבוצות, ספונסר וצעדים זה דבר מדהים ועוזר מאוד. אין לי בזה ספק. ובמידה דומה זה גם השקעה מאוד גדולה. אני מעריך מאוד את אלו שמתמידים בזה לאורך שנים. לא שולל שגם אני אהיה כזה בעתיד.
אין ספק שיש לי בעיה. לא בעיה שמרסקת לי את החיים. ממש לא. אבל כן בעיה מעיקה מאוד, כואבת מאוד, שנובעת מבעיות עמוקות אמתיות של ריכוז עצמי גבוה, חוסר ביטחון באהבת ה' אלי ועוד; בעיה שללא ספק אני רוצה לפתור או לפחות לצמצם מאוד.
אז מה בכל זאת אעשה היום ומחר כדי להתקדם ולהחלים מהבעיה שלי? כרגע כנראה שלא משהו דרסטי. אמשיך בפעולות של קריאת ספרות, רשימת פחדים ואסירויות תודה יומיומית, טלפונים לחברים מידי פעם, להיזכר באהבה המוחלטת של ה' אלי בלי קשר לפישולים שקורים לי מידי פעם... אני לא חושב שאחזור להתמיד בקבוצות וכו' בזמן הקרוב. אולי אם אראה שהנפילה היום הופכת לסדרה מתמשכת של נפילות. מתפלל שזה לא יקרה, ואשמח אם תצטרפו אלי לתפילה – גם אלה שחושבים שאני דפוק שאני לא חוזר מחר לקבוצות.
יום נקי!
(: