שלום לך יומן יקר.
לא כתבתי לך אף פעם אבל ראיתי עוד חברים שכותבים וחשבתי שאני יכתוב גם.
גם שיהיה לי לראות איך אני מתקדם להסתכל אחורה ולראות איפה הייתי גם כדי להתעודד וגם כדי להיזכר ולהזכיר איפה אני יכול להיות...
אז זהו אני מתחיל לכתוב ולפרסם את הדברים ויעזרני השם שיהיה רק בהצלחה שיהיה ממקום אמיתי של חיבור של שיתוף כנה ושל החלמה.
א-לי תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם.
אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי.
ואת התבונה להבחין בין השניים.
תן בי את היכולת לראות נשים כבני אדם ולא כאובייקט (מיני). כבנות שלך ולא כמושא תאווה.
רצונך ייעשה ולא רצוני.
אוהב אותך אבא. אמן.
אז קראו לי כמה דברים שהייתי רוצה לכתוב עליהם.
אחד חגגתי 90 יום בתוכנית. אומנם אני נקי שנה וחודשיים אבל רק לפני 91 יום הצטרפתי לתוכנית.
ואני ממש אסיר תודה על זה כי כל החיים שלי סבלתי מתאווה. בשנה האחרונה נלחמתי איתה נלחמתי קשה ניצחתי מלחמות אבל לא היה לי חיים טובים. לא היה לי רוגע/שלווה/מנוחה.
היה לי בלאגן היה לי פחד,לחץ,כאב,רגישות יתר,עצבות,קנאה,כפייתיות.
היה רע. פשוט רע במלוא מובן המילה.
ולא שעכשיו קל לי והכל טוב.
אבל משהו השתנה בי.
משהו נכנע בי. משהו בי מכיר בכוח עליון. שיניתי גישה. העברתי הילוך.
אני מגלה בי כוחות חדשים שלא ידעתי שהן קיימים.
אני מצליח להתחבר לדברים שלא יכלתי כל כך הרבה זמן כי פשוט הייתי כל היום ב״בלבלות״ במהירות אדירה בהסחת דעת.
הייתי על 100 קמ״ש לשעה יום ולילה. רץ מדבר לדבר, מנושא לנושא, מעניין לעניין.
ובימים האחרונים משהו השתנה.
אמרתי לחבר שאני מרגיש שירדתי ל 90 קמ״ש בשעה.
אשתי שאלה אותי איך אני מצליח. איך אני חי בלי בריחות בלי הסחות דעת. אמרתי לה שאני באמת לא יודע. אבל זה עובד לי.
וזה טוב ויפה ונעים. ממש ממש נעים.
זה חדש לי ומוזר לי ואפילו לא נוח לפעמים.
אבל זה מרגיש טוב. מרגיש הדבר האמיתי. כי כשזה אמיתי אתה פשוט מרגיש את זה ואי אפשר להתווכח עם זה.
ואני יודע שלא יהיה תמיד קל אבל בפעם הראשונה בחיי אני שלם ושלוו עם זה.
בפעם הראשונה אני מבין שאני לא צריך להיות אחראי על הכל. ואם אני פשוט ישחרר ויתן לאלוקים לעשות את התפקיד שלו יהיה לי כל כך יותר טוב. כי הוא יודע את התפקיד שלו יותר טוב ממני.
הוא רק מחכה שאני יפסיק להפריע לו.
ואני מבקש ממך אבא. בבקשה.
תן בי את השלווה הזאת. את המנוחת הנפש הזאת (שכל כך חדשה ומוזרה אבל נעימה בטירוף).
תן בי את היכולת לקבל ולנשום עמוק. תן בי את זה. אני אוהב את זה. אני רוצה את זה. חבק אותי חזק ואל תרפה.
אף פעם.
כי זה הדבר האמיתי.
תן בי את הכח להיצמד לדבר האמיתי הזה. תן בי את הכח לשחרר את ה״ג'יימס שיודע הכללללל״. להראות לו שאפשר בלעדיו.
רק להיום.
אוהב אותך אבא.