אני סובל מאוד בעיקר במובן הנפשי. אני מרגיש כלוא ותלותי מאוד בהתמכרות ההרסנית שלא נותנת לי טיפת מנוחה. היא סוחטת ממני את כל האנרגיה שיש בי ונמאס לי כבר לחיות בצורה הזאת. אני מבין שנכון להיום ואולי לתמיד איני אדם רגיל, אני לא יכול בכלל לגעת במחשב ובאינטרנט, שלא לדבר על סמארטפון חכם. אין לי אפשרות להחלים כשאני ממשיך לאחוז בידי בסם הזה ולוקח אותו לכל מקום שאני נמצא. מצד שני קשה לי מאודד מאוד לוותר עליו, איך אהיה בקשר איתכם החברים? איך אעשה כמעט כל פעולה שהיום עושים באינטרנט ללא אינטרנט?? בנק באינטרנט!! קופת חולים באינטרנט!! קניות באינטרנט!!! פורנוגרפיה בשפע באינטרנט!!! תאווה מכל הסוגים באינטרנט בשפע!!! מה אעשה??! איך אחיה ללא אינטרנט?? אני מכור למין בצורה קשה מאוד, כפייתי לאוננות ופורנוגרפיה, מלא טינות ופגמי אופי, פוחד מעצמי, חי בתוך הראש שלי בריכוז עצמי מטורף, מנותק מהסביבה וחי באשליה שיום אחד אהיה בסדר והכל יסתדר מאליו. האוננות הורגת אותי!!! מה שאני מרגיש אחרי השימושים הורג אותי אפילו יותר מהשימוש עצמו!! הגעתי לשפל ואיני מוכן להכנע ולעשות תוכנית. אני שקרן ומרמה בסופו של דבר רק את עצמי. תמיד חיפשתי קיצורי דרך אפילו בהחלמה. ישר בחרתי בדרך הטיפול התרופתי למה לעשות תוכנית ארוכה של עבודה עצמית?? אני מרגיש את גופי שבור ומרוצץ. השבוע הלכתי למטפלת אישית והייתי בשוק ממה שאמרה לי, אתה מכור ואיני יכולה לעזור לך. אתה צריך לעבוד את 12 הצעדים. הגעתי ל sa לפני יותר מ 3 שנים. לא חשבתי בהתחלה שהיום אהיה במצב הרבה יותר גרוע ורמת הנכונות שלי להחלמה תהיה כזאת נמוכה. כנראה שזה מה שקורה אחרי כל כך הרבה פעמים שאתה מובס. המלחמה הכי קשה של האדם היא מול עצמו. אני חסר אונים מול עצמי ומול הראש החולה שלי, אני סובל ממחלה אכזרית שרוצה אותי כולי לעצמה. נולדתי טבעי ובריא ככול הילדים, איך לעזאזל הפכתי להיות מי שאני היום??? למה דווקא אני???
אלוהים,אתה כולם אומרים שיכול לחולל ניסים אז איפה לעזאזל הנס האישי שלי?? עד מתי אמשיך לסבול ככה?? למה אתה מחכה?? עד שיהיה מאוחר?? האם לא מגיע לי לחיות בחופש נפשי ובשלווה?? מעולם לא הבנתי באמת את המצב שלי בהתמכרות, היום אני מבין שהוא קשה מאוד. איך לעזאזל אני מצליח להתחיל לחיות? איך אני מביא את עצמי לעשות פעולות? איך אני נכנע?? כאשר אני רואה מישהי וכמעט לא משנה מי היא, אני מיד רוצה לעשות אותה ולהרגיש שלם, אני מחפש באחרות את מה שאני צריך למצוא בך אלוהים. ראיתי המון אנשים שסובלים והרבה מאוד מהם עלו על דרך וניקיון. האם ככה נגזר עלי לחיות את כל חיי??? אני סקסוהוליסט, אני סקסוהוליסט, אני סקסוהוליסט, אני סקסוהוליסט, ככה אתה אלוהים בראת אותי אז לפחות תתן לי פתרון!! תן לי לחיות או תן לי למות..איני רוצה להמשיך ככה לחיות את חיי, אני מת מהלך על פני האדמה. אני מכור כמעט 30 שנה!!!!!!!!! כמה עוד אני צריך לרדת נמוך בשביל שיקרה לי הנס שקרה לאחרים?? אולי בכלל הנס לא צריך לקרות לי כי איני עובד כמו אחרים??
אל תפגעו ממני חברים יקרים, אבל את העצות תשמרו לעצמכם חבל לבזבז אנרגיה עלי. אני מכור קשה ללא תקנה, אחד מאלה שאפילו התוכנית לא דיברה עליהם. אני אדם קיצוני מאוד. נוטה לשחור או לבן. מאין יבוא עזרי???