שלום זה אבי מכור לתאוה
רציתי לשתף שהיום בחסד גדול של הקב״ה הגעתי ל90 ימים של נקיות וזה ממש משמח אותי . אבל מהצד השני אני יודע שעכשיו מתחיל החלק הקשה כי אני אדם של ווים ולכן היה לי מאוד חשוב להוכיח לעצמי שאני יכול להגיע ל90 ימים וזה אולי במנגנון התת מודע כדי להוכיח לעצמי שאולי בכל זאת אני לא מכור אבל האמת האמיתית היא שאני מכור לתאוה !!
והדרך לנצח היא א. לא להילחם פשוט לתת לו להוביל ולהילחם בשבילי כי אן אני ילחם זה אבוד מראש זה גדול עלי
וזה נכון לגבי כל הדברים בחיים .
ב. לדעת תמיד שרק להיום עד עכשיו היה לי קצת קל כי בתוכי תוכי ידעתי זה סוף כל סוף 90 יום הגם שלפעמים כל יום היה נראה לנצח ובלתי אפשרי היה לי לחשוב שאני ישאר נקי לשתי דקות הבאות ,אבל בכל זאת זה היה מלחמה לזמן מוגדר ועכשיו שאני יודע שזה מלחמה לכל החיים כבר עצם המחשבה הזאת מפחידה וגורמת יאוש אז עכשיו יותר מתמיד צריך להכניס בראש רק להיום !!! ומשפט זה כדי שיהא שגור על לשוני .
הדבר השני שר רציתי לשתף שיצא לי לפגוש חבר שלא ראיתי תקופה והוא סיפר לי שהוא נמכר לסמים והוא היה בגמילה חודשיים ויצא לנו לדבר על תוכנית הצעדים ואיך לישם אותה ומה אפשר לקחת ממנה , בסופו של דבר הוא סיפר לי שהוא עוד פעם חזר לסמים ושאלתי אותו האם הוא בקבוצות טלפוניות והוא אמר לי שלא
ולמדתי מזה שלא משנה התוכניות גמילה אם אתה לא ממשיך כל הזמן אם הצעדים ומבין שבזה אתה צריך להשקיע את מיטב כוחותיך אתה תיפול ושאתה תיפול אתה תתחרט על זה (הוא היה נראה רע ברמה זוועתית ) והאמת שאנחנו גם נראים ככה מתי שאנחנו באובססיה רק שאולי אצלינו זה מוחבא בפנים עמוק כדי שאף אחד לא ידע מה שאין כן בסמים .