בס"ד
השבוע גיליתי לאשתי כמה שיקרתי לה כדיי שהיא לא תדע מה אני עושה עם עצמי או עם אנשים אחרים . כל זאת לאחר שהיא יודעת שאני ההיתי מאונן באופן קבוע וההיתי בקשר טלפוני או וואצאפ עם גברים אחרים , סיפרתי לה שאני עכשיו נימצא בקבוצת שמור עינך, זאת קבוצת תמיכה שנעזרת אחד עם עם השני כדיי להתרפא מהמצב בו אני נמצא, שזה סוג של התמכרות לסקס ( סקסואליסט).. עד כה היא קיבלה את זה די יפה אם לא מעט קשיים, ממש מודה והודתי לשם יתברך על האישה שנפלה בחלקי . ממש תמיכה טוטאלית .
מה שקרה לפני יומיים , קיבלתי הודעת וואצאפ , ההי מה שלומך . אני ממש ניבהלתי לא הבנתי איך זה נפל עלי , שאלתי מי זה , ואז הוא כתב אלי . הבנתי במי מדובר , כי השם שהופיע לי בוואצאפ כתבתי אותו כשם בדוי , כדיי שאישתי לא תגלה . אני אמרתי לבחור שאני כבר לא בקטע שהוא חושב וביקשתי שינתק את הקשר איתי, מייד שלח עוד הודעה , ואני מחקתי אותו וגם חסמתי .. כשהגעתי בערב הביתה , מיד סיפרתי לאביבה כי סיכמנו ביננו שאין ביננו סודות ולא שקרים והכל גלוי. אם ההיתי מספר רק על ההודעה יכול להיות שהכל היה נגמר בטוב . אני הוספתי ואמרתי שכניראה שלא מחקתי אותו מהעבר מיכוון שרשמתי אותו בשם בדוי כדי שהיא לא תגלה . כאן היא קיבלה את ההבנה ואת התחושה של כמה היא היתה מרומה במשך שנים . זה מה ששבר אותה .
נכון לעכשיו היא קיבלה החלטה שהיא רוצה שאני יעזוב את הבית . אבא יקר אני יודע כמה שהיא פגוע ומרגישה מרומה עד כדיי כך שהיא לא מוכנה לסלוח או לוותר , ואני מאוד מבין אותה . מה שהיא תבקש אני יעשה ולא משנה באיזה מחיר , כי היא הנפגעת העיקרית מכל הסיבוך הזה ..
חוזר לכתוב עכשיו צאת הצום, חזרתי הביתה מצאתי שולחן מוכן עם ארוחת ערב , ישבנו יחד לאכול , ולאחר מכן שוחחנו והבנתי שלא קיבלה מספיק תמיכה ממני , לכן הגיבה היום בצורה קיצונית צ
חסדי השם. כרגע המצב נירגע ויותר רגוע מקווה לטוב , מתפלל