הי חברים, קודם כל רוצה לומר בפשטות:
אוהב את כולכם, אתם אנשים מיוחדים, כל אחד ואחד מכם.
שנית ברשותכם אשתמש בשפה פחות "רבנית" וקצת יותר מודרנית מאשר המעין פולמוס שהיה פה לפני תגובתי זו.
אודה בצער כי לא הגעתי לתוכנית בגלל החטאים שעשיתי, לצערי אני נופל גם בחטא לשון הרע מדי פעם ולא זכור לי שהגעתי למומחים לבעיה כשאני מובס מושפל על ארבע.
מדוע אם כן הגעתי לשמור עיניך? מהסיבה הפשוטה, מגיל ינקות אני מנסה כל מיני שיטות להפסיק את "החטא" שלי וזה אף פעם לא עבד! (היום אני יכול להצביע במדויק מהם הגורמים לכך). הגעתי לשמור עיניך כי סבלתי, סבלתי מוסר שפיות, מריקנות מטורפת והכי חמור, מאובדן מוסר אנושי בסיסי ביותר.
הרגשתי חולה ורציתי למות, בוודאי רבים מהמחלימים באתר מזדהים עם התחושות האלה. מעטים המכורים פה באתר שבאו רק בגלל שהם (ותסלחו לי רבותי הרבנים על המילים) אוננו/שפכו את זרעם לבטלה/וכו'...אני חושב שכל מי שפה באתר ומתאבד על התוכנית, הוא פה בגלל שהוא כבר ניסה הכל, הוא הבין שיש לו בעיה, לא זכור לי מעולם שטבילה במקווה, אמירת קנתתשזל מזמורי תהילים בחצות הלילה, אכילת אפר, או אני לא יודע מה, עזרו לי אי פעם להפסיק לאונן. לא מזמן בכלל טבלתי במקווה ושניה אח"כ איפסתי.
ניתן להתפלמס עד מחר בנושא, לצערי זה לא יקדם אף אחד לשום מקום.
אצטט ברשותכם את סוד, בתחילת התוכנית באתי עם המון שאלות (ועדיין יש באמתחתי לא מעט) אבל, בתחילת התוכנית אלה היו שאלות תקיפה, "למה ולמה, וככה וככה", ואילו עכשיו אלו שאלות הבנה כדי להבין למה זה עובד!
סוד: "לי התוכנית עבדה, אם יש לך משהו אחר שעובד יותר טוב, אז בבקשה! נשמח לשמוע" (מתוך אחת השיחות הטלפוניות הממש ראשונות שלנו).
והאמת שהוא צודק, כבר כתבתי שניסיתי הכל, צדיקים ממני כבר ניסו, אני אדם חזק מאוד מנטלית ופיזית, לא יכול להיות שהתאווה תרסק אותי כל פעם לרצפה, אבל המציאות מוכיחה שכן.
אם לא מפנימים את הפרדוקס, שאנחנו איננו יכולים לה, ורק אז למעשה רכשנו כלי להתמודד איתה. אז טרם מצאתי כלי שכן עובד. (ותאמינו לי שבמשך 12 שנה של שימוש חיפשתי לא מעט חומר, פסיכולוגי/פסיכוטי/רפואי,רוחני/תורני ומה לא)
בנימה אישית רק אציין שמשהו שכן למדתי בהחלמה זה להקשיב לחברים ותיקים. אומנם זה באמת דורך קצת על האגו שלי (שהוא מנופח חבל"ז :-) ) אבל זה שווה את זה. כי אני יכול לנסות 1001 שיטות להפסיק או לשנות גישה.
יש אנשים עם ניסין שכבר עברו את זה, חבל על הזמן שלי, כי עם כל יום שעובר המחלה מחמירה.
אוסיף עוד תוספת תודה קטנה אם כבר הם משתתפים בדיון, תודה רבה לסוד הכניעה ולאסירותודה היקרים על כל התמיכה והעזרה שהם מעניקים לי כשהם יכולים, למודי ניסיון הם והם חולקים אותו בצורה נפלאה עם תובנות נהדרות יחד עם המחלימים הצעירים.
תודה לכם
ובהצלחה בהמשך דרך ההחלמה.
אוהב, אוהב ה'