שלום לכם, בתקופה באחרונה אני מרגיש הדרדרות בתדירות הנפילות. ברוך ה' אני לא נופל באתרים לא צנועים, אבל כן נופל במז"ל. ב3 שנים האחרונות שזה מאז שהכרתי את GYE היה לי ממוצע של פעם בכמה שבועות. עכשיו אני מרגיש חלש כבר אחרי שבוע, שזה בערך המצב שהיה לי לפני שהתחלתי עם GYE. לפני 9 ימים נפלתי, וזה קרה שבוע אחרי הנפילה הקודמת לה, שקרתה בערך 6 ימים אחרי קודמתה....
מה אפשר לעשות? אני לומד את הספר הקטן, הגעתי לשלב 4 ואני רושם את החשבון נפש. אני חושב שהבעיה העיקרית שלי היא שאין לי כל כך חברים קרובים. יש לי בעיה של הערכה עצמית נמוכה וגם בטחון עצמי נמוך והקשרים החברתיים שלי די רופפים. אני יחסית די בודד... אמנם יש לי חברותא ובבית מדרש (לומד בבוקר) יש חברים אבל תכלס אף פעם לא היו לי חברים קרובים בנפש באמת וזה חסר לי. רק את ה' יש לי..
אני לא יודע האם אני נקרא מכור, זה לא שאני חושב כל היום דברים אסורים, זה רק ביום יומיים שלפני נפילה וקצת אחרי, כל שאר הזמן אני לא אובססיבי כלפי זה, (כמו שאמרתי רק מז"ל בלי סרטים לא צנועים ברוך ה').
יש מישהו שרוצה להיות ספונסר שלי שאני אוכל להתקשר אליו ולהתחבר איתו? אני גר בישראל ופנוי בדר"כ בשעות הערב אחרי 20:30 או בצהרים משעה 15:00
אשמח לתשובות ועצות, תודה!