אבל למה עשיתי את זה? איזה טמבל אני
כי זה היה כיף מדי בשביל שאוכל להשתלט על זה, אבל לא משנה מה אני עושה, אני חוזר ונופל, מה קורה?
רציתי להיות לפחות 3 יום נקי בשביל שאני יהיה שמח להדלקת נר מחר עם כל המשפחה, אבל דווקא עכשיו ביום שלישי הרסתי את השמחה שלי ונכנסתי לעצבות, הכל קרה מהר, בהתחלה למדתי קצת על שמירת הברית והעיניים, אחר כך שיחקתי בclash royale, ופתאום עלה לי חשק להסתכל בפרופילים של אנשים בוואטסאפ ולמצוא משהו להוציא שז"ל מצאתי תמונה של הבת שרות בישיבה שלי, וישר התחלתי לאונן, תוך 3 שניות יצא שכבת זרע לבטלה קצת, ועצרתי, לא רציתי להוסיף עוד על הרע הזה, על העוון הכל כך אבל כל כך חמור הזה, שהורס לך את המזל ומקטרגים יכולים לקטרג עליך, תפילותיך לא מתקבלות, ואז עוד המשכתי לחטוא כי עדייך נשאר לי החשק והופ נפלתי שוב לגמריייי, למה????????????????.
די כבר
אני לא רוצה להמשיך לחיות ככה זה מציק זה מתסכל זה לוקח הכל דיייי, לא משנה מה תמיד יהיה איזה מורה או בת שרות שתבוא בישיבה ותגרום לי להוציא זרע, אפילו שזה ישיבה יש על מה לאונן, למה אבל מביאים בנות לישיבה???????.!!!!!!!!
איזה דבר זה?!! מה זה
אין דבר כזה כמעט שאין יום בו אני לא רואה דברים לא צנועים כי הטלוויזיה תמיד פתוחה בסלון על ערוץ 2 ולרוב יש שם נשים לא צנועות, אז אני משתדל לא להסתכל על הטלוויזיה אבל איך שאני שומע מנגינה שישר אחר כך יש איזו אישה לא צנועה אני ישר מתפתה לזה וממשיך לראות בטלוויזיה, הזמנים הכי טובים שלי זה שבת ישיבה, טיולים, ושיש ימים ארוכים עם מגמות. אחרת זה ממש ממש ממש קשה לעבור את היום הזה נקי איך זה אפשרי להיות נקי ליום אחד בלי לחשוב על שום דבר, אני חושב שהכל זה החטא של הנשים, איך שהם מצטלמות, מתלבשות, ומתנהגות, אם הם היו צנועות, לא הייתי ככה נופל שוב ושוב. דייי כבר מתי כבר יבינו שזה לא מגניב להיות לא צנועה, הן חסרות ביטחון, לכן הן הולכות לא צנוע, מי שבאמת עם ביטחון תהיה צנועה, ולא תראה את עצמה ככלי למין, אלא אישה בפני עצמה.