וואו. כבר קרוב ל4 שבועות נקיים. כמה זמן שלא הצלחתי להיות נקי זמן כזה. איזו שמחה. כמה נצחונות על היצר בתקופה הזאת. מחר מקווה שאצליח להגיע סוף סוף לקבוצה.
אך בכל זאת, היצר לא הלך לשום מקום. היום כמעט ונפלתי. הייתי ממש כפסע. מרגיש שאני בכיוון הלא נכון של המדרון...ולא מצליח להסתובב. אמנם כבר כמה ימים שאני מרגיש כך ועדיין עומד, אבל זה לא זה...בלי לשנות כיוון זה לא יילך. אבל איך אשנה כיוון? איך אצליח לקום הפעם לפני הנפילה ולא אחריה? מקווה שאצליח לשתף יותר. גם כאן, גם בקבוצה וגם להתקשר לכל הצדיקים שהציעו לי עזרה. אבל איך שהוא, בזמן ההתמודדות אני חוזר לסורי ומנסה להתמודד לבד במקום לשתף אחרים. מאמין ומקווה שעם הזמן, במהרה, עוד בחודש הגאולה, שאצליח לשנות את ההרגל הזה.
עוד אגיד לעצמי שהפעם באמת שהמדרון קצת מתון יותר. המשיכה פחות חזקה. הרצון להיות אחר יותר חזק. מקווה לעוד יום אחד של נקיות. יודע שאני בכל מקרה בדרך למעלה גם אם יש עוד מדרונות. ייודע גם שיקר בעיני הקב"ה היכולת כמעט לממעוד, ממש להתחיל ליפול, ולעצור ולהפנות עורף ליצר, ובמקום לללכת לתפילה במניין, ללמוד תורה, להתכונן לפסח ולהסתובב כאן בפורום.
אנא חברים, החיזוקים שלכם עוזרים לי. מחזקים את האמון, תחושת הערך והצד החיובי של הגאווה.