תמשיך קדימה בכל הכוח תמצא משהו שממלא אותך אם זה להתנדב, לבנות עסק או ללמוד לנגן על גיטרה,
יש נפש ויש נשמה, את הנפש ממלאים בדברים גשמיים ואת הנשמה בתורה ומעשים טובים לעצמך ולאחרים.
אני מכור מגיל 10 היום בן 22 היום זה היום הראשון שלי אחרי שאני מנסה הרבה פעמים הרבה שנים.
הפעם אני אעזור להורים שלי, לאמא עם הבישולים כי אני רוצה ללמוד בישול כדי לעזור לה וכי אני רוצה בעתיד לבשל למשפחה שלי. אני אעזור לאבא שלי בעבודות בבית ובחצר כדי שהוא יוכל יותר לנוח אחרי עבודה וכדי ללמוד לצבוע את הבית שלא אצטרך לקרוא לבעל מקצוע וללמד את הילדים שיהיו לי בעזרת השם.
אני מתאמן ואני אתאמן יותר חזק כי זה התחליף שלי לפיקים הגבוהים של הדופמין והסרוטונין שהפורונו והאוננות
גרמו למוח להתרגל.
אקלוט את השעמום ואקח ספר של התפתחות עצמית, אסדר את השינה הלקויה שזה הדבר הכי משמעותי בשבילי,
אשמח בקולות הציפורים בזריחה.
בבדידות אתקשר לחבר אדבר עם בן משפחה או אפילו אבוא לפה להגיב לאנשים טובים בקהילה המקסימה הזאת.
מה שאני צריך זה לתת מעצמי והשם יתברך ייתן לי את ברכתו לדרך,
מקווה שתהיה דרך קשה כי ממה שקראתי ושמעתי מהרבה אנשים שהצליחו בחיים בכל התחומים, שלעלות לפסגה זה דרך קשה שמעייפת את הגוף והנפש אך שמגיעים לפסגה שמחים ומרוצים. אך חשוב לדעת שמשם יש עוד פסגה לעלות ולאחר מכן עוד ועוד פסגות, בן אדם מצליח לא אומר זהו כאן אני סיימתי הוא תמיד רוצה להיות טוב יותר בעזרת השם.