345111 , אם לא עכשיו אימתי - תודה רבה על התגובות שלכם. הם מחזקות אותי מאוד.
שלום חברים,
היום אני רוצה לכתוב על עולם הדמיונות שלי.
זה כבר משהו שהרבה זמן אני רוצה לכתוב.. אבל כל פעם זה נדחה בגלל דבר אחר..
עולם הדמיונות שלי הוא מדהים! בעולם הזה אין בעיות, אין קשיים, לחצים, אכזבות או דחייה, יש רק הצלחה בקלות, שמחה, רוגע, הצלחה וכו'.
הזמן בעולם הדמיונות עובר מהר מאוד. האמת שאפילו אפשר להגיד שבעולם הדמיונות הזמן כמעט ולא פעיל.
את עולם הדמיונות, גיליתי בגיל מאוד קטן (מהגן), אחרי מספר שנים שגיליתי את עולם התאווה עולם הדמיונות שלי חגג. היה לו מקום לדמיין, לראות סרטים, לקרוא תכנים וכו' ... פשוט כמעט כל דרך שעולם הדמיונות יכל לפעול בא לידי ביטוי בעולם התאווה.. בהתחלה זה היה בכמות הגיונית.. ואז, ככל שעבר הזמן זה המשיך להתקדם עד שזה פגע בחיים שלי בצורה משמעותית.
על עולם הדמיונות הזה, אני צריך לוותר עכשיו.. והוויתור הזה ממש קשה לי! כמעט על גבול הבלתי אפשרי.. אולי אפילו אפשר להגיד שאני חסר אונים על לוותר על העולם הזה..
ועכשיו להסבר כי קצת סיבכתי הפעם. בחצי שנה האחרונה אני נקי אבל לא מצליח להגיע לרמה של מפוכחות.. יש הרבה ימים שבהם אני פועל על תאווה בשתי צורות שונות: 1. דמיונות ומחשבות. 2. להתחיל לאונן ואז להפסיק.
את שתי הדברים האלה מאוד קשה לי להפסיק מכיוון שבשבילי הוויתור הזה אומר לוותר על עולם הדמיונות שלי. ולהתחיל לחיות בעולם המציאות.
לחברים שמזדהים מהכתיבה והצליחו לצאת מזה.. אשמח לשמוע מה עזר לכם...
אלי,
תעזור לי לוותר על העולם הזה שבמשך הרבה זמן פיתחתי.. תעזור לי להתחבר למקומות בריאים ומעולים יותר.
רצונך יעשה ולא רצוני