שלום, תודה למי שקורא את זה.
ביום שישי נפלתי. ואחרי הנפילה חשבתי על זה שביום שלישי באים אלינו כל המשפחה לעשות על האש, אז אמרתי לעצמי שאני חייב עד יום שלישי להיות נקי, ולא רק נקי, נקי מאינון! ביום ראשון אוננתי בשעה 10, ואז אמרתי לעצמי שאני חייב עכשיו להיות 48 שעות להיות נקי מאינון עד שהמשפחה באים, אז באמת עד יום שני ב10 לא אוננתי, עברו 24 שעות, אחר כך חשבתי על עד מחר שזה יהיה 48 דעות, אז באמת הצלחתי, התגברתי 3 פעמים ב"ה, על נסיונות קשים ביותר, הגיע יום שלישי, עשינו על האש, ואז ב15:00 נגמר העל האש, פתאום היה משהו בטלוויזיה לא צנוע, זה קצת גירה אותי אז רציתי עוד, הלכתי לחדר, למחשב...
(וכמובן שנפלתי)
אבל עכשיו, לא בא לי לשמור על הברית בשביל איזו מטרה של משפחה שבאים, או שיש איזה טיול, עכשיו אני רוצה לשמור את זה לתמיד, ולהתאמן בלשמור על הברית ולהגי לעצמי לא.
עכשיו אני אכתוב לעצמי סדר בוקר שבו יהיה חובה ללמוד תורה, משום שבלי תורה אי אפשר בכלל להתגבר על כלום, אחר כך חובה להתחנן לה' שיעזור לי לשמור על העיניים, לקחת על עצמי שאם אני אפול עד מחר בבוקר אתרום 50 ש"ח, ולבקש חיזוקים מחברים, ולהגיד "אור זרוע לצדיק ולישרי לב שמחה" 17 פעמים, חבר שלי אמר לי להגיד את זה והוא אמר שזה יעזור לי. במשך היום לעשות לעצמי כללים (להשתמש במחשב רק ליד מישהו וכו'), כל היום להיות בגישה של רק להיום, 3 תפילות ביום חובה.
חובה להיכנס לאתר שמור עיניך, ולכתוב מה מצבי בפורום, לא משנה באיזה זמן, העיקר שכל יום.
סדר ערב, שיהיה חובה ללמוד על שמירת העיניים לפני השינה.
ולהיות תמיד בשמחה