שלום חברים
היום הייתי בנסיעה לחתונה בה הייתי אמור להיות עד.
פתחתי מעגל כי אני יודע שהמקומות האלו עם הבגדים של חתונות ועם המעורבות שיש פה ושם הם בעייתים בשבילי, המעגל כלל לא לשים משקפיים כשאין צורך.
כשרק הגעתי לאולם אני רואה בלי לראות כ''כ כי אני בחסד עליון בלי משקפיים, מראות נוראיות כמו שאפילו ברחוב יפו בקושי יש, ולא רק אחת... אני נותן יד חזק לבן שלי בקטן תוקע את העיניים שלי ברצפה והשומר שואל אותי לאן צריכים. כשאני עונה לו לחתונה הוא אומר שזה בהמשך באולם השני.
ברוך השם באולם השני סגנון אחר לגמרי, אבל הרגשתי פחד נורא שהמחלה תוליך אותי נגד רצוני למקום הראשון בזמנים הפנויים, לפני החופה לדוגמא.
הלכתי בצד, התקשרתי לספונסר ולחברים אף אחד לא ענה, בסוף אחד החברים ענה הוא בטח שמע על הקול שלי חוסר אונים מוחלט, ממש ככה...
פתחתי איתו שוב מעגל, התחננתי לאבא אוהב שיעזור לי לוותר, וברוך השם בנס, אני נקי, נקי לחלוטין.
אני מודה שעם הכל הייתי מנוהל קצת כי בקשו ממני לפני כן לברך ברכה אחת בחופה ובסוף לא נתנו לי שום ברכה, וגם כי בריקודים החתן לא רקד לבד איתי אפילו שאני אמור להיות מאד חשוב בעיניו, וגם כי בזבזתי כביכול את כל הערב כי לקח המון זמן עד שיצאו מחדר יחוד...
בקיצור אני חולה, חי בריכוז עצמי גבוהה, ומתחנן להשם לשפיות בכל הנושאים האלו ומודה לו מאד מאד מאד שהשאיר אותי נקי לחלוטין נגד כל הסיכויים במצב כזה .
אוהב אותכם מאד מאד אחי חביבי.