שלום חברים נפלאים !
תודה רבה בס"ד על המחיאות כפיים הסוערות, הם כמובן מכוונות לבורא עולם !
אני למדתי טוב בבוקר אבל היו אובססיות ופתחתי מעגל ואסירות תודה דלא יצאתי כלל בחוץ כל הבוקר ולא היו שום מבטים וכו'.
אחרי צהריים למדתי גם מצויין בלי אובססיות.
בערב כשחזרתי הביתה הייתי מאד מחובר וכו' ועם הכל, כשהתקרבתי למכולת התחלתי להסתכל ושמתי אפילו משקפיים כדי ללגום ואחרי זה עשיתי אפילו אירוך דרך של כמה דקות עם המשקפיים בשביל ללגום !
שיתפתי את הספונסר ועוד חברים, וכשיצאתי לקניות בערב, המחלה רצתה לשכנע אותי לצאת עם משקפיים בתוך הכיס כדי שאוכל לשים אותם בשעת הצורך, אסירות תודה ששיתפתי את הספונסר והחלטתי להשאיר את המשקפיים בבית, ובאסירות תודה נשארתי נקי כל הדרך !
אחרי התייעצות עם בספונסר ואחרי שסיפרתי לו שאני לא כ"כ מבין מה קורה לי כשאני חוזר בערב, זה הרי אותו דרך כמו בהלוך, ואין שמה כ"כ הרבה פריצות, ובבוקר אין לי שום בעיה כמעט. אז לא יודע מה בערב.
ואז החלטתי שממחר אני בלי נדר לא יוצא מהבית מדרש בלי לדבר עם לפחות חבר אחד עדיף שני חברים, ולעשות איתו מעגל.
דהיינו לעשות קצת יותר עסק ולתת קצת יותר חשיבות לדרך חזור הזו, ולהבין שלעבור את זה בנקיות זה חלק מההחלמה שלי.
בלי נדר אשתדל כל ערב בשיתוך היומי שלי באתר לעדכן שאכן לא יצאתי בלי לשתף חבר לפחות.
תודה שאתם איתי ובשורות טובות לכולנו !!