חברים יקרים שלום !
היום היה מבחינת התאווה קטסטרופה !!!!!!
בבוקר אחד התחיל לספר לי איך שהוא היה בתל אביב וששמה היה פריצות נוראה, זה לא כ"כ ניהל אותי אבל שחררתי את זה בקבוצה הטלפונית בבוקר !
אשתי ביקשה ממני לקנות דבר שבעיקרון אני הייתי רגיל לקנות אותו בשוק, שמה יש המון מבחר, ואמנם אפשר לקנות את זה גם במקומות יותר רגועים מבחינת התאווה. והתחילו האובססיות בבוקר לרצות להוציא אותי לשוק (כמובן עם המשקפיים בכיס שיהיו מזומנות לעת הצורך....).
שיתפתי את הספונסר ואמר לי רק להיום לא ללכת לשוק, אז בהפסקת צהריים הלכתי למקום היותר רגוע, אבל עם המשקפיים בכיס.
לא שלא היה לי נכונות לוותר אלא שלא היה לי כח לוותר...
האמת שלא ידעתי כ"כ מה מוליך אותי לשם אם בעיקר הרצון לקנות את מה שאשתי ביקשה או את הרצון האובססיבי ללגום...
פתחתי בכל זאת מעגל על זה שאני לא שם משקפיים משך כל הדרך, ואמנם לא היה לי את הכח לעמוד בזה, ולכן לגמתי ועוד לגמתי, פשוט אני מגדיר את זה כמעידה רצינית ביותר !!!
אחרי זה חזרתי ללמוד, ונזכרתי שאני שכחתי לקנות משהוא שבדיוק המקום ההכי מתאים הוא ליד תחנה המרכזית.... ועוד פעם אובססיות ללכת לשם עם משקפייםף, ואם כבר מעדתי היום אז מה הבעיה תמשיך... ומחר יהיה יום יותר מפוכח ...
אסירות תודה ששיתפתי את החברותא שלי ועוד חבר, והם עזרו לי לוותר על זה, ובערב כשיצאתי לקניות עם הבן שלי, שמתי את המשקפיים עמוק בתוך התיק שלי, פתחתי מעגל והלכתי לשם איתו. נשארתי נקי ולא שמתי משקפיים למרות שמאד רציתי. היו קצת לגימות.
אחר כך בדרך לערבית לא היה לי כח ונכונות לוותר על משקפיים אז הלכתי עם משקפיים, ובחזור מערבית אירוך דרך בשביל ללגום.
פשוט יום לא כ"כ טוב. אני חושב שעשיתי את שלי, עשיתי פעולות, וה, לא חייב לי נקיות. כל יום שהוא נותן לי זה נס עצום !!!
אני מתחנן לאבא יקר שיתן לי ולכולנו לילה טוב נקי ומחובר, ושמחר אזכה לנקיות מוחלטת ולצאת מהאובססיות האלו.
ובסיכום, עם הכל, אני יכול להעיד, שהיום שהיה אחד הימים ההכי קשים בשבועות האחרונים, הוא בכל זאת היה הרבה הרבה יותר טוב מהיום ההכי טוב שהיה לי בקיץ שעבר ושלפני שנתיים ושלפני שלוש (אני מדבר בנוגע לתאווה כמובן).
אסירות תודה ענקית ענקית לבורא עולם על כל החסדים... לא מובן מאיליו ולא מובן בכלל !
צריך אותכם חברים יקרים !!