אחים יקרים ואהובים !
שמח לחזור לפה אחרי 5 ימים של היעדרות מחמת הנופש בעיר אחרת.
ועוד יותר שמח לספר לכם שאני סוגר מעגל נקי... הנס קרה !!
בתמציתיות :
בשנים האחרונות כל פעם שאני יוצא לנופש במקום שאפשר לראות מחור הדלת של האמבטיה את המתרחש שם, אני קבוע מסתכל על אשתי כשהיא יוצאת המקלחת וכו'.
לא נעים לי לספר אבל צריך.
למה דוקא בנופש ? כי בבית יש לנו מנעול שסותם את החור ואי אפשר לראות כלום. זה לכאורה לא כ"כ נורא ! מדובר הרי על אשתי ובזמן שהיא טהורה אבל אני יודע שזה בא מאובססיה.
הנופש הזה אסירות תודה שאפילו פעם אחת לא הסתכלתי אפילו שהיה שייך לראות.
ביום הראשון התאווה הגיעה התפללתי וה' עזר ושאר הימים לא היה כמעט חוסר אונים במקום הזה ויותר בקלות ה' עזר לי לוותר.
חוץ מזה, יום יום יצאני לטיולים בכל מיני מקומות, והשארתי את המשקפיים הרגילות בבית ששהינו שם, איתי לקחתי רק את המשקפיים הישנות עם 2 מספרים פחות מהרגילות.
כל הימים קרו ניסים ונפלאות ממש ככה !
רק יום אחד לא הצלחתי לוותר על מבטים ושמתי על העיניים את המשקפיים הלא טובות כדי ללגום יותר טוב. אחרי איזה שהוא שלב ה' עזר לי לתפוס את עצמי התקשרתי לספונסר ולעוד כמה חברים ובאסירות תודה הצלחתי להחזיר אותם בכיס ולהפסיק ללגום.
אסירות תודה שבאותו יום לא היו איתי המשקפיים הטובות, ואסירות תודה שלא היו שמה טריגרים מדי קשים.
אתמול יצאנו באותו יום למסלול ארוך. בחלק מהמסלול (ליד מעיינות וכו') ידענו שיתכן שיהיה פריצות, ובמקום השני הייתי חייב (לא חייב ממש אבל יותר טוב אם יכולתי לראות טוב) לראות טוב, ופחדתי לקחת איתי אפילו בתיק את המשקפיים הרגילות כי מה יקרה אם פתאום יהיה פריצות ליד המעיינות ושהמחלה תתגבר עלי ?
התקשרתי באותו בקר לספונסר. הור ייעץ לי לשתף את אשתי בזה (היא לא יודעת כלום מהמחלה) אבל לומר לה שאם היא תראה שיש פריצות שהיא מיד תודיע לי כדי שאני אדע להוריד משקפיים וכדו'.
באסירות תודה כל אותו הזמן עם המעיינות ואין סוף פריצות לא הסתכלתי כלום כלום כלום ולא שמתי משקפיים כלל לא הטובות ולא הלא טובות ! רק במקום השני שהייתי עם הטובות הסתכלתי פעמיים עך אשה אחת שבאסירות תודה היא לא היתה טריגר מדי רציני !
היום הייתי כמה שעות ברכבת דרך חזור ובאסירות תודה לא לגמתי כלל וכלל, המשקפיים נשארו בתוך התיק כל הזמן !
לא יאומן כי יסופר !!!
למתרפא היקר, תודה לך על העידוד !
זה לא כל פעם מלחמת עולם לצאת, רק בזמנים של קריז וכדו'. וחוץ מזה, זה לא מלחמה, זה תפילות, פעולות, טלפונים, אני, אין לי שום כח ללחום נגד זה, זה פשוט לא עוזר ללחום !
וחוץ מזה, אל תשכח אחי שאני ממש רק בתחילת ההחלמה, ואני בטוח שכל יום כמו אלה שתיארתי הם פשוט עוזרים להוריד את הכח של האובססיה ובקרוב אני מקווה שאני אוכל לצאת מהבית עם הרבה פחות פחד וקושי !!
אוהב אותכם מאד... התגעגעתי אליכם כל אותם הימים !