שלום לכולם !
היום היה לי נורא קשה עם התאווה.
בבוקר הייתי צריך ליסוע עם תחבורה ציבורית, פתחתי מעגל עם חבר שאני לא שם משקפיים כלל, ובאמת הצלחתי לא לשים אותם אבל היו הרבה מבטים.
בצהריים הייתי שוב צריך להיות בחוץ מאיזה שכונה לשכונה אחרת, דוקא הרגשתי טוב, סיפוק, חיבור, השתתפתי בקבוצה הטלפונית... ותוך כדי... בום, האובססיה התחילה, שמתי משקפיים והתחלתי ללגום. וכבר לא היה לי כח לשתף באותה הקבוצה שהתחלתי להשתמש ושאני מבקש כח !
עשיתי סיבובים בדרך חזור לבית מדרש. היתה טריגרית אדירה בשבילי עקבתי אחריה כמה רגעים...
עד שהבנתי שזה ייהפך לנפילה... התקשרתי לחברותא למסור לו חוסר אונים והוא אמר לי " תשמע יש לך בדיוק 10 דקות בשביל להגיע לבית מדרש !".
הקשבתי לו והלכתי לבית מדרש אמנם עם משקפיים, ועם המון מבטים, אבל לפחות בלי שוטטות.
בערב עשיתי חשבון נפש. מה לא היה טוב ????
ונזכרתי שלא שיתפתי הרבה חברים כמו תמיד. דהיינו שיתפתי את החברותא שאינו מהתכנית, שיתפתי בקבוצה הטלפונית וזהו. אולי זו אחת הבעיות.
רציתי לסיים עם 2 דברים.
אחרי שהגעתי לבית מדרש הייתי מאד ממורמר על המעידה שקרתה, מאד מאד ! ואחרי איזשהוא שלב, אמרתי לעצמי, תשמע, שנה שעברה בימי שני כשהיית בדרך לבית מדרש פשוט זה לא שהיית קצת עושה סיבובים אלא היית עולה באוטובוס לכיוון השוק וכו' כדי לשוטט שעות שלמות ! אז התקדמות גדולה יש בהחלט... אסירות תודה !!
עוד נקודה. בקבוצת הצהריים אחד החברים הצהיר שהוא נקי כמעט שנה מפורנו ואוננות, וכמה ימים ממבטים.
אני חושב, ואתייעץ עם הספונסר שיתכן שכדאי לי גם כן להגביר קצת את התכנית גם לזה, ולהתחיל לספור ימים נקיים גם ממבטים, וכשאני כורע על הברכיים לבקש חזק גם על זה, אולי זה יעזור לי להימנע מכל המעידות האלו ?!
אוהב אותכם חברים יקרים !