חברים אהובים !
אסירות תודה על עוד יום נקי ומפוכח ומחובר !
יום ה2 שלי נקי לחלוטין ממבטים !
אני רוצה לשתף 2 דברים :
1- המון חברים כאן בתוכנית נמנעים משך תקופות מסויימות מקיום יחסי מים עם בת הזוג כדי להוכיח לעצמם שאפשר לחיות בלי מין, ושהמין נתון לבחירה וכו'.
אצלי אני חושב שהביטוי המעשי על ויתור מוחלט למשך תקופה מסויימת הוא ויתור לגמרי על מבטים. גם כשהמחלה רוצה שאני אסתכל אני צריך להוכיח לעצמי על ידי פעולות החלמה וסייעתא דשמיא להוכיח לעצמי שאני יכול גם בלי מבטים. הלואי ואזכה לנס הזה כל יום רק להיום !
2- בספירה הנוכחית הגדרת נפילה אצלי הוא שוטטות, מציצנות ארוכה מהחלון וכדו'. אבל מבטים הוא נחשב למעידה ושימוש.
ההרגשה לאחרונה היא אם כן שמותר לי קצת תאווה העיקר לא להגזים ! אם מתחשק לי, אוהבים ! תצא עם משקפיים בכיס, ובניסיון הראשון הקשה תלגום ! וזה אוכל אותי מבפנים, על אף שאני כמובן במקום אחר לגמרי מאשר בשנה שעבר, אסירות תודה !
כל פעם שאני צריך לצאת למקום שיש קושי, אני מתחיל לפחד, כן אצא, לא אצא, כן אקח משקפיים איתי, לא אקח... כי אני יודע שבמצב שלי הסתכלויות בודדות ואפילו שוטטויות קצרות הם כביכול אופציה.
עכשיו החלטתי בספירה השנייה, שאין שום אופציה לשים משקפיים בשביל להסתכל אפילו פעם אחת, אין לי אופציה להסתכל על בחורות עם עיניים מורמות ! ואם כן, כמו שאני לא יוצא לשוק בשביל לשוטט, ואני לא כל יום מפחד שאולי אצא לשוק לשוטט, כך אני לא יוצא ומסתכל, ולא צריך לפחד ! (לא יודע אם הצלחתי להבהיר את אשר בהרגשותי, כי זה די מסובך).
ואם אני מרגיש רצון עז לצאת רק בשביל ללגום קצת, אז אני מתפלל, מתקשר לחברים פותח מעגל וכו'. פשוט לא בא בחשבון ! וכמו אחד שלקח על עצמו להימנע מיחסי מין עם אשתו שפתאום מאד מתחשק לו, אין מה לעשות, לא בא בחשבון !!
היום היה לי הרגשה מאד טובה של ויתור והחלמה, למדתי מאד טוב, אמרתי סליחות, היה הרבה הכרת הטוב כלפי אשתי, והכל היה מצויין !
שמח מאד להיות במקום הזה !
מתפלל מכל הלב בעד כולנו לעוד יום אחד נקי, ומחובר מאד להקב"ה.
אוהב אתכם מאד !