אבי יודע היקר !
האי יכולת שלך לבטא במילים ... זה הביטוי ההכי גדול למה שרצית לבטא !
ממש תודה רבה לך שאתה איתי בדרך !!!!
היום בבוקר היה הכל מצויין ברוך השם !
פתאום בשעה 12 בערך התקף ענק ומיידי של המחלה בלי הסבר רציונלי לזה, הייתי באמצע ללמוד.
אתמול הרב קו שלי הפסיק לעבוד, והמחלה רצתה עם כל הכח לשכנע אותי שזהוא זה, אני חייב היום ללכת לתחנה המרכזית כדי לעשות רק קו חדש וכמובן אם אני כבר הולך זה עם משקפיים וההמשך ידוע לכולם !
מיד התקשרתי לחברים ושיתפתי אפילו שאני ממש לא חשבתי שזה יעזור, גל תאווה מדי חזק !!!
התחלי העניין קצת להירגע, התקשרתי לספונסר שאמר לי " לא, אל תלך היום, זה לא דחוף לך הרב קו להיום וכו' ".
אמרתי לו שאני מקווה שאני אצליח לוותר.
הוא אומר לי מה זאת אומרת אתה מקווה ? פשוט היום אין לך סיבה ללכת לשם, אז אל תלך !
ניסיתי להסביר לו שהשכל שלי יודע שאין לי סיבה אבל פשוט המחלה דורשת היום תאווה.
הוא אמר לי " תגיד לתאווה שאני אמרתי שאין לך סיבה היום ללכת לשם. ואם היא מאד רוצה, אל תוותר לה, תחזיק חזק בשיניים וכו', קשה כמה שיהיה, העיקר אל תלך ! ".
אמרתי לו שאם כן אני מכרוז מחלמה נגד התאווה והתכנית אומרת שאין מלחמות.
הוא אמר לי, תשמע אתה ברוך השם כבר לא נלחם בדרך כלל, אז אם מידי פעם אתה צריך להילחם, לא נורא ! הרי עדיף להילחם מאשר להשתמש !!.
באסירות תודה בזכות הספונסר, החברים, המעגלים ובעיקר הנסים שה' עושה איתי, הצלחתי להישאר נקי.
היום נשארנו בקבוצה הטלפונית של הצהריים מ1 וחצי עד 3 ועשרה, היה מאד מעניין.
אחרי זה חזרתי ללימוד, ובשש חזרתי הביתה עם משקפיים בתיק ונקיון מוחלט, 0 מבטים ברוך השם !!!
כבר יומיים נקי ממבטים באסירות תודה !!!
עוד הפעם נוכחתי לראות שמה שהמחלה מוכרת שלא ארגיש שחרור כל עוד לא אשתמש, זה שקר וכזב !! הרגשות האלה שקריים ! אם אני אשתמש לא יהיה לסבל סוף ! אבל אם אני מוותר, הכל מסתדר בעזרת אבא אוהב !!!
אוהב אותכם מאד !!