תודה רבה רבה לאבייודע היקר, ולשבי היקר !
אני ממש מודה לכם על הברכות ועל החיזוק. אני ממש חייב את עזרתכם, מרגיש מאד לא טוב מבחינת התאווה וזה כמובן משפיע על הכל.
היום היה לי בעיה עם הפלאפון, והמקום היחיד שניתן לתקן אותו הוא באיזור תחנה המרכזית. מקום בו אני חסר אונים כשחם ושיש פריצות וכו'. לא היה לי אפשרות גם לשתף חבר דרך הודעות, ועם הכל הייתי בבית עם כל המשפחה ומאד קשה לי לדבר עם חברים על הנושא הזה כשיש בני משפחה באיזור.
הלכתי לשם, ומאד רציתי ולא רציתי להשאיר את המשקפיים בבית. ידעתי שעם משקפיים אני בסכנה גדולה. מאידך הרגשתי כזה גל ענק של תאווה שלא היה לי את הכח לצאת ולוותר על זה. ירדתי על הברכיים ובקשתי מאבא שיעזור לי לוותר על זה ולא הצלחתי.
יצאתי עם המשקפיים, והלכתי לתקן את הטלפון. אחרי שתקנתי היו לי עוד כמה קניות שאשתי ביקשה, ומכיון שידעתי שבכל מקרה אני חייב לחזור הביתה תוך פחות משעה כי אשתי מחכה לי ידעתי שגם אם אעשה את הקניות במקום מסוכן לי אני לא אפןל כי לא יהיה לי מספיק זמן בשביל שוטטויות ארוכות.
ואם כן שוטטתי כמה זמן תוך כדי שאני קונה את מה שהיה עלי לקנות וכמובן לצערי הכל עם המשקפיים עלי. ידעתי שזה לא יעשה לי טוב, וזה מה שעשיתי.
אפילו אחרי שהטלפון תוקן לא היה לי נכונות לדבר עם חברים ולשתף אותם יוד פעם על הקושי שלי ועל המעידות וכו'.
בנוגע לספירה על המבטים, אני חושב שאחת הסיבות שאני מרשה לעצמי וכו' הוא מכיון שקבעתי שיש כלל כזה שאם לא חיפשתי לקראות אלא שפשוט הגיעה מושאת תאווה והיה מאד קשה לי ואז שמתי משקפיים, שזה לא יחשב לנפילה. ואם כן האובססיה אומרת לי, לך לשם עם משקפיים, ובראשונה שתראה תשים משקפיים וזה זה, לא ייקרא נפילה.
לכן אני רוצה לקבוע שמהיום ועד סוף סוכות אם אני יוצא במכוון לשוטטות אפילו שהיא תהיה מאד קצרה זה יחשב לנפילה מבחינת הספירה של המבטים. וכמו כן אם אני צריך ללכת למקום שאני יכול ללכת בלי משקפיים ושאני יוצא עם משקפיים ומתחיל להסתכל, זה ייקרא נפילה ! מקווה שלא יקרה !
אמרו לי שהתקופה הזו היא קשה, ובמיוחד שיוצאים מהשיגרה ושהרבה זמן בחוץ ועם המשפחה, אין הרבה זמן לשיחות עם הספונסר ועם החברים וכו'. היא באמת מאד מאד קשה. התחלתי לחשוב שאני אולי אצטרך תרופות ביחד עם התכנית כדי לצאת מכל המעידות האלו של אובססיה.
אני מרגיש שרק אם יקרה לי נפילה אני אחזור לחוסר אונים מספיק גדול ! אבל אני יודע שה' יכול לעשות לי נס, גם בתקופה הזו של קריז אדיר !!
בבקשה אבא, מתחנן איליך, רוצה לבכות... אבא, אל תעזוב אותי בבקשה, אני כל כך רוצה בימים האלה שהם ימי שמחה להרגיש טוב קרוב איליך שמח וטוב לב, יותא החוצה בקדושה וטהטה וכו'.
אוהב אותכם וצריך אותכם...