שלום חברים אהובים !
תודה רבה על התגובות החמות.
היום משהוא מאד מעניין. הרמתי את הטלפון לספונסר בשביל לשוחח איתו אבל בשביל גם לשאול אותו אם הוא חושב שאני יכול להסכים להיות ספונסר כשמבקשים ממנו.
עוד לפני ששאלתי אותו כלום בנושא (ובלי שהוא קרא כאן בפורום שבדיוק אתמול כתבתי למישהוא שאשאל את הספונסר אם הוא מסכים) הוא מעצמו אמר לי שיש לו מישהוא שהוא חושב שמאד טוב שאני אהיה הספונסם שלו.
...טרם יקראו ואני אענה... ממש ככה . אסירות תודה !
גם רציתי לשתף שהיום הזה, יום שני היה יום מיוחד במינו כמו שהמון זמן לא היה כמותו.
כמו ששיתפתי הרבה פעמים אצלי יום שני הוא יום קשה עם התאווה כי אני המון זמן בחוץ וכו'.
אתמול שיתפצי כאן שעשיתי צעד 4 עד 7 על הפחד מליפול ולמעוד, על הפחד מימי שני וכו'.
היום, לא יודע אם זה קשור לזה אבל מאד יכול להיות, שיחרור מוחלט מהתאווה. היו 2 ויתורים אדירים, שבמצב רגיל הייתי חייב לשים משקפיים בשביל לפחות לבדוק אם זה שווה מעידה... היום כלום... כמעט והרגשתי שכבר אין לי תאווה לדברים האלה.
כל היום ממש נשארתי נקי בלי אפילו מבט אחד....
ומבחינת החיבור, הייתי בשלווה אמיתית, רצון עז לעזור לכולם וכו' וכו'.
קרה היום דבר שמישהוא נורמלי היה מתמלא בטינה וכעס כלפי האדם השני, ואני עם הצעדים 4 עד 7, נשארתי ממש רגוע בשיא הרוגע.
אני ממש מתחיל להרגיש מה זה רוחניות, וכניעה ושלווה, רק להיום.
מתחנן לה' שהשפע האלוקי האדיר הזה ימשיך ללוות אותי ואת כולנו עוד המון זמן, עם כל יום התמקדות על אותו היום !
אוהב אותכם מאד מאד !