תודה רבה מתרפא וכן שאר החברים !
אסירות תודה על עוד יום נקי לגמרי לגמרי גם ממבטים.
דברים שהיו אמורים נורא להפריע לי היום בבית מדרש, הרבה פחות הפריעו לי בזכות הצעד 4 שעשיתי.
הייתי המון זמן היום בטלפון עם חברי תכנית בשיתופים, קבוצות וכו', עד כדי כך שהתחלתי להלקות טיפה את עצמי שאני לא מספיק עובד... אבל באסירות תודה אמרתי לעצמי שזה התפקיד שלי, ושאם לא הייתי כאן... הייתי בשוטטויות כל היום אם בכלל הייתי עדיין חי !
אז תודה לך ה' !
אחד מחברי התכנית אמר לי משהוא שמאד חיזר אותי, ורציתי לשתף את זה !
הוא רצה לפתוח מעגל שהוא לא פותח אינטרנט משך שעה, ואמר לי שהספונסר שלו אסר לו לגלוש באינטרנט משך 24 שעות.
שאלתי אותו למה ? בגלל שיש תאווה באינטרנט או סתם כי הוא מכור ללמרוח את הזמן בלי סיבה ?
הוא אמר לי ככה. באינטרנט שלו יש סינון כך שלא אמור להיות תאווה, אבל יום לפני נפתח לו איזה חלון פרסומת של גוגל, והוא לחץ על זה לבדוק אם יש אולי תאווה.
כשהוא שיתף את הספונסר שלו על הפעולת תאווה הקטנטונת הזו (ובינינו כל הכבוד שהוא משתף את הספונסר שלו אפילו על פעולות תאווה כאלה קטנות, לא בטוח שאני הייתי עושה את זה), הספונסר אמר לו "עכשיו משך 24 שעות אל תגע באינטרנט".
והספונסר שלו הוסיף משהוא ממש מדהים "זה לא חס ושלום עונש. אלא מכיון שעשית פעולת תאווה, עכשיו הדלקת את האלרגיה, ואם כן אתה בסכנה, אז אתה חייב לנקוט בזהירות מיוחדת !!".
ממש התחברתי לזה. כבר אמרו לי חברים את זה, שכשיש קריז וכו' צריכים להגביר את הפעולות, אבל כאן היה לי דוגמא מוחשית וטכנית לזה.
בבוקר בבית מדרש כמו ששיתפתי היו דברים שהוציאו אותי מאד מהריכוז, והיה לי מאד קשה ללמוד דברים מסובכים. פתחתי מעגל עם חברים, מסרתי לה' חוסר אונים, ובנס עלה בידי רעיון נפלא ! במקום להתעקש היום ללמוד דברים קשיםף למדתי דברים יותר קלים שפחות דורשים ריכוז ומאמץ גדול.
ובעזרת אבא אוהב ניצלתי ככה את הזמן באופן ההכי טוב ויעיל שיכולתי לפי הנסיבות.
אוהב אותכם וצריך אותכם ושמח שאתם איתי בדרך הנפלאה הזאת !