שלום חברים !!
באסירות תודה עברו ימים ממש לא פשוטים, הוצרכתי להיות גם אבא וגם אמא בבית. ממש לא פשוט.
כל השגרה היתה מאד לא שגרתית ולא פשוטה, מלווה בהרבה לחץ ודאגות וכו'.
בסך הכל זה עבר באופן מצויין. היום היה לי תאווה, והיתה אף מעידה מבחינת המבטים. אני לא מלקה את עצמי כי אם אני מסתכל על השבוע הקשה שהיה לי, אני חושב שהמעט תאווה הזה זה ממש גבורה מאת ה'.
כשאשתי תחזור מחר היא תקבל הפתעה שבלי התכנית היא לא היתה מקבלת ושהיא לא קיבלה מעולם במצבים כאלה. בית נקי ומצוחצח, כלים שטופים, סלי כביסה ריקים... והכל אני עשיתי עם עזרתם של הילדים !
בפעמים שעברו אשתי היתה חוזרת הביתה ומוצאת בית שרק בשביל לסדר אותו היא היתה צריכה יום שלם .
הנה אז סיכומו של עניין. התקדמות מאד יפה, מאד מאד יפה בבנין האישיות שלי, בכנות, בישרות ובתאווה. והכל בזכותו יתברך ומכחו האדיר !
חייב להודות בזה ל3 אנשים.
1- לספונסר היקר שלי שבלעדו לא היה לי כלום !
2- לספונסי מאד יקר שיש לי, שעושה עבודה מדהימה, שמתקשר כל יום, אני פשוט מאד אוהב אותו והוא ממש מחזק אותי ועוזר לי בהחלמה שלי. אנחנו מאד מבינים אחד את השני ומזדהים !
3- לרבי מתרפא. שתמיד תמיד נמצא איתי. אין כמעט יום בלי שיחה מחברת וכיפית איתו. נדיר למצוא כאלה אנשים טובים בעולם. העניין היחיד שהתכנית אומרת על המכורים ושלא מצאתי בו זה ריכוז עצמי.
אוהב אותכם חברים !
צריך אותכם !