ההולכים בחושך ראו אור גדול חבר בקבוצות החיות של SA
מזדהה מאד עם הפחד בנסיעה, אבל כמו שכתבת צריך להכניס את אלוקים למקום הזה ולמסור לו את הפחדים, וזה עובד, והייתי בהרבה מאד סיטואציות שלא יכולתי להאמין שאשאר בהם נקי, דהיינו, לפני התוכנית הייתי משתמש שוב ושוב ולוגם עוד ועוד באותם מקומות, אז רק תאמין בו ותמסור לו את הפחדים, ותשחרר את השליטה שלך ותן לו לשלוט שם.
בהצלחה רבה חבר יקר
היה לי נעים לשוחח איתך היום
לילה טוב
מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.
אסירות תודה על ימים ממש לא פשוטים בחיי היוםיום, קשיים שבלי התכנית לא הייתי שורד את זה בשום אופן בלי נס.
עם התכנית הנס קורה ברוך ה', ואני מתלמד לחיות רק להיום ולהבין שחוסר הפרנסה או חוסר הרוגע שעלול לבוא עקב המצב הוא ממש ממנו יתברך באופן הטוב ביותר.
מבחינת התאווה ברוך השם ימים ממש נקיים, על אף החום של הימים האלו, בלי מלחמות, הרבה ויתורים... רק הלילה היה לי חלום שבו אני הולך לשוטט ולהסתכל על נשים, אסירות תודה שזה היה רק חלום...
מתפלל לעוד יום נקי שפוי מחובר שמח ושליו לכולנו !
תגובה: רוצה להחלים ולהתקרב להקב"ה
לפני 4 שנים, 9 חודשים #121065