שלום חברים יקרים !
אסירות תודה שה' עשה לי את הנס 500 יום, זה היה אתמול בשבת, וזה ממש לא מובן !
חייב לשתף שהיום היה לי נורא קשה. אחרי שבועיים בבידוד יצאתי לראשונה היום (גם בששי לכמה דקות), ומאד פחדתי מזה, ומהרחוב וכו'. מסרתי את זה לה'.
היום הייתי חייב ללכת למקום שהוא מסוכן בשבילי כי בעבר הייתי המון פעמים משתמש שמה. ולפני שיצאתי כרעתי על הברכיים, ואחרי זה פתחתי מעגל, הכנסתי את המשקפיים לכיס, אבל ברגע שהייתי צריך את המשקפיים שמתי אותם ויותר לא הצלחתי לוותר על להוריד אותם.
אסירות תודה שלא היה כזה חם ולא היה הרבה פריצות, אבל בכל זאת אני לא אוהב בכלל את המעידות האלה. מקבל שאני חולה אבל שואף להחלמה יותר בריאה ויציבה.
אני גם חייב להודות שבשבועיים האחרונים אני במין דיכאון, בגלל היציאה מהשיגרה, ובגלל שלא יצאתי למנין בבוקר עקב הבידוד, ואף היום קמתי בשעה מאד מאוחרתף פספסתי לגמרי את זמן תפילה, ה' ירחם ! זה אולי גם מצטרף לכל הנ"ל.
אסירות תודה שיש את התכנית ובזכותה החזקתי מעמד בימי הבידוד האלה, ולא התרסקתי לגמרי בדיכאון עמוק, אבל עדיין קשה לי עם היציאה מהשיגרה.
מחר אני גם אמור לצאת בשעות הבוקר לדברים דחופים, במקומות לא כ"כ מסוכנים. אני מתחנן לה' שיתן לי שפיות מוחלטת וכח לוותר. אמן ואמן וגם לכם כמובן !
תודה רבה !!!