שלום חברים יקרים ואהובים !!!
מועדים לשמחה !!
וואוו איזה חג היה !! ישתבח שמו לעד !!!
נתחיל מההתחלה. לפני תחילת הסדר נכנסתי לחדר שלי בשביל להתחנן לה' שהסדר יעבור טוב ובדבקות ובלי ציפיות ושהילדים יתנהגו טוב ושאזכה לחזק אותם וכו' וכו'.
הכל התחיל טוב. אחר כך הילדים התחילו לומר שהם רעבים וכו', אז ויתרתי על לספר מדי באריכות. אחד הילדים הגדולים קצת עשה ליצנות, ניסיתי להפסיק את זה מיד, ובקשתי מה' את תפילת השלווה.
בסעודה אשתי ביקשה שאני אגיש כי היא עייפה, ועשיתי את זה בשמחה, הילדים עזרו.
ואז לקראת הכוס הרביעית, אחד הילדים הבר מצווה הלך לישון (בלי כוס רביעית), אשתי הלכה לישכב ואמרה שהיא ממשיכה איתנו מהחדר שינה, הבן הבכור החליט שהוא רוצה ללכת לישון ואז הריץ לעצמו את ההלל. (ואני עם כל זה, אמור להרגיש לא טוב. גם כשאשתי עושה פרצוף של עייפות יתירה אני כבר מרגיש רע, אבל עם מצב כזה ....
אסירות תודה שה' עזר לי להבין שאני צריך להיות שמח לא משנה מה, ולקבל שהכל לטובה ולהשתדל לשמוח כמה שאני רק יכול בקירבתו של הקב"ה, ובאסירות תודה המשכנו את הסדר עם הילדים שנשארו והיה מאד מאד שמח, רקדנו אפילו בשירים של סוף ההגדה, ואחרי ההגדה זכינו להמשיך לספר את יציאת מצרים עד השעה 3 בבוקר !
ישנתי עם הקב"ה...
תשמעו עוד נס !!!
היום בבוקר בשעה 8 קמתי להתפלל במנין מהחלון (בצל הקורונה). אני בכנות מודה שעל אף שאני חרדי ומאד זהיר, זה שנים שלא קמתי לתפילה למחרת הסדר מרוב עייפות, והנה היום קמתי.
לאחר התפילה עד לסעודה היה בערך שעתיים, ועל אף העייפות למדתי בהתמדה, לא מובן מאיליו.
עוד נס, לפני הסעודה התחלתי לדבר עם ה' ולומר לו שאני לא כ"כ שמח שהקשר שלי עם הבן הגדול לקוי, ושאני לא מסוגל לסבול אותו וכו', התחלתי להתפלל עליו תוך כדי שאני בוכה... ואז עשיתי צעד כל כך נכון...
הלכתי ליד המיטה שלו (בזמן האחרון הוא יכול לישון כל היום בלי שום הגזמה), אמרתי לו שהוא יהיה חסר לנו בסעודה ושאני מאד אשמח שהוא יבוא, תוך כדי שאני מלטף אותו ומזכיר לו שאמא שלו הכינה אוכל טעים ומיוחד בשבילו... ונס... הוא קם ואכל איתנו והיה אווירה ממש נעימה.
זה ממש ממש בזכות התכנית ! בלי זה, ממש לא הייתי מסוגל לזה !!!
נחתי בצהריים אחרי הסעודה.
אחרי צאת החג זכיתי ללמוד הרבה ולהיות נוכח בבית !
אני מתחנן לה' שאת הדבקות שאני מרגיש בימים אלו תישאר לתמיד !! שאזכה הרבה יותר לחיות עם הקב"ה ולדבר איתו ולשמוח איתו !!
אוהב אותכם מאד !!