שלום חברים יקרים ואהובים !
ימים מאד קשים עברו עלי....
אני כבר 5 חודשים בערך משתמש בתרופות נגד OCD, כי חוץ מתאווה יש לי הרבה אובססיות כמו ספקות תמידיים, מחשבות טורדניות, וכל מיני כאלה...
המינון שהוא נתן לי ככל הנראה לא הספיק לי כי היו לי עוד הרבה אובססיות... בכל מיני תחומים כולל בתאווה והיו לי עדיין אובססיות ומעידות ומלחמות. ולא הספקתי לחזור אליו בגלל הקורונה.
בכל ימי הקורונה עבר מאד בסדר כי כמעט ולא הייתי בחוץ וגם ידעתי שאין הרבה אופציה להשתמש. נכון שבלי התכנית ובלי התרופות היה לי הרבה יותר קשה אבל עדיין.
עכשיו שנגמרו ימי הקורונה... ומתחילים לצאת בחוץ, אני מרגיש שהאובססיה הגיעה באופן מאד מאד חזק... כאילו שאני בא עכשיו בשעת אמת לבדוק אם התכנית עובדת ואם התרופות עובדות ועוזרות.....
המכה בפטיש היה שיחה עם אחד החברים הוותיקים שאמר לי בדרך אגב שמי שיש לו OCD הוא לא צריך קבוצות ולא צעדים... אלא רק תרופות וזהו !
האמת שזה הכניס אותי לאובססיות מטורפות מה הבעיה שלי, האם זה גם וגם או רק OCD וממש לא ידעתי מה עלי לעשות.
אתמול כמו שכתבתי היה יום נורא קשה בקשר לתאווה...
היום בבוקר גם... כל הראש שלי בתאווה...
באסירות תודה שהיום דיברתי עם הרופא, פגשתי אותו, ואלו הם המסקנות שלו :
1- אני סובל גם מOCD וגם מתאווה.
2- המורה דרך שלי בנוגע לOCD זה הוא. בנוגע לתאווה זה SA בכלל והספונסר בפרט.
3- לדבריו כל העניין של להוריד משקפיים כשאני יוצא בשביל לא להילחם בתאווה, זה דבר ממש טוב ושאני צריך לעשות אותו. מנה שנקרא אצלנו ויתור.
4- הוסיף לי תרופה בכמות של חצי כדור למשך חודשיים. וזה בימים החמים. ברגע שיפסיק להיות כזה חם המלצתו שאחזור לכדור אחד בלבד.
אחרי הצהריים עשיתי טעות חמורה.... עשיתי סעודת פרידה מהתאווה .
דהיינו שרציתי למעוד טוב טוב כדי שאחר כך אוכל שוב לחזור למסלול. אז הלכתי לעשות קניות והרבה שוטטויות לפני הקניות ואחרי. אסירות תודה גדולה שלא היה את מה שאני מחפש כמעט...
אסירות תודה שגם על מה שהייתי עוקב המון פעם, עכשיו אני מצליח יותר לוותר.
וזהו זה... אני עכשיו אחרי הסעודת פרידה ואני עם 2 כדורים, ואני בחוש רואה כמה שאני עדיין חסר אונים מול התאווה ומול האובססיות וכמה אני חייב את כל הפעולות כולן !!!
כבר המון זמן שלא כרעתי על הברכיים...
נכון היה את הקורונה, אבל עכשיו עלי לתפוס את עצמי ולחזור לשגרה של הרבה טלפונים כל יום, שיחות עם הספונסר, קריאה בספרות וכו'.
אוהב אותכם מאד חברים וזקוק לכם מאד !!