שלום חברים !!
היום היה יום מאד מאד קשה בשבילי....
קודם כל אסירות תודה שקמתי בזמן, היום יום 1 לא מובן בכלל.
היום היו לי המון המון משימות על הראש, דברים לסדר, אפילו שהמון דברים לא היו תלויים בי. חלק מהדברים היו במקומות הומי פריצות שבעבר השימושים שלי היו שמה... וכל היום המחשבות התחילו להטריד אותי יללה לך היום לשם עם משקפיים ותלגום וזה לא נפילה כי אתה בכל מקרה אמור ליסוע לשם בשביל העסקים......
בכיתי להשם שיעזור לי לוותר... עשיתי צעד 4, התפללתי, שיתפתי. ניסיתי להשיג את הספונסר שלא ענה לי... היה בא לי בטירוף ללגום...
התקשרתי לספונסר שאמר לי שלפי המצב שלי כיום לא ללכת לשם בשום אופן גם בלי משקפיים ולמצוא אפשרות אחרת...
כמה שעות אחרי זה כשהבנתי שלא יהיה לי ברירה אחרת... החלטתי עם החבר שלי שאני מוסר לו את המשקפיים עד שאני חוזר מהמקום הזה... שאלתי את הספונסר אם זה בסדר... והוא הסכים.
עשיתי המון טלפונים, המון תפילות... כל הדרך כמעט... ובאסירות תודה בנס גמור... הכל עבר בנקיות... לא יכול להגיד מוחלטת כי היו איזה 3 או 4 בדיקות קטנות של 2 שניות בערך... אבל נקיות... וזה לא מובן מאיליו... אם היו לי את המשקפיים עלי ושהייתי יוצא לשם כדי ללגום זה בטח היה נגמר בנפילה...
מה שלמדתי בזכות היום הזה הוא דבר חשוב שעד היום לא כתבתי אותו בפגמי אופי שלי, והוא עניין הידוע אצל מכורים שנקרא כאן ועכשיו !!!
אני חייב שהכל יסתדר עכשיו.... לא מחר... היום. לא מחרתיים... אתמול... וזה גורם לי להמון המון לחץ, חוסר שקט, חוסר סבלנות וכו' וכו'.
אני חייב לבקש בענווה מהשם יתברך שישחרר אותי מהפגם אופי שנקרא חוסר סבלנות... רצון לשלוט על התוצאות. רצון לעשות קריירה תוך כמה שבועות.... חלום טוב חלום שלום !!!
מתחנן לה' שמחר יהיה לי יותר קל, כי היום היה מאד קשה עם המון אובססיות על שימוש, ועל מחשבות של מה יהיה ומתי יהיה, והיום הזה היה אמנם נקי אבל לא כל כך שפוי.
תודה לך אבא יקר שאתה מזכיר לי שאני חייב להשתפר באמונה, במידות טובות וכו'.
בבקשה אבא עזור לי מחר לקום בזמן ולעשות דברים טובים ומועילים כל היום ! אמן !!
אוהב אותכם מאד וצריך אותכם !!