שלום חברים, אחים, ידידים !!
רציתי בערב ראש השנה הזה לעשות סיכום כללי של כל השנה וזה עצמו אסירות תודה ענקית.
1- מבחינת התאווה השנה היה הרבה הרבה יותר קל מאשר שנה שעברה, בלי לדבר כמובן על השנים שהייתי בשימוש. אמנם היו מעידות לא קלות אבל הרבה יותר שפיות נקיות, הרבה פחות מעידות, הרבה פחות אובססיות ומלחמות.
2- מבחינת פיתוח הקשר עם השם, הרבה הרבה התקדמות ובפרט בחודשיים האחרונים.
3- מצד קימה בבוקר כבר מעל 30 ימים רצופים שאני קם בזמן, בניסים גדולים ועצומים. ומעיר את הבנים לישיבה וחוסך מאשתי העייפה מאמצים לקום יותר מוקדם.
4- מבחינת המסירה והקבלה, צעד 3, עם שנת הקורונה וכל הבלגנים שהיו מסביב במישור המשפחתי וכו', היה בזה הצלחה אדירה לשמור על שפיות ולעשות את רצון השם.
5- מבחינת קבלה עצמית, למדתי הרבה יותר לאהוב את עצמי בזכות התכנית הספונסר, שיטת המראה של לואיז הי וכו'.
6- מבחינת התאווה ב12 יום האחרונים שאני ברוך השם לא רק נקי אלא גם מאד שפוי ומפוכח. ומה שנתן לי דחיפה חזקה הוא הספר של אלן קאר על הפסקה מעישון, ועשיתי את זה גם על תאווה. וכמובן שחוץ מזה בזמן האחרון, אני מאד מגביר את הפעולות, ואת כתיבת אסירויות תודה וכו'.
7- הפסקתי כבר כמה חודשים עם טאבק הרחה.
היום הלכתי עם הילדים לבקר את ההורים שהם לא יכולים להיות איתנו בראש השנה בגלל הסגר. זה ממש לא מובן מאיליו להשקיע בערב ראש השנה כמה שעות בשביל לראות אותם איזה חצי שעה, זה לא מתאים למי שהייתי פעם.
אסירות תודה שהיום עשיתי את זה ובשמחה !!!
לא הלקיתי את עצמי על זה שלא מספיק למדתי וכדו'.
מאד מאד אסיר תודה להיכנס לראש השנה בנקיות, עם כמעט שנתיים נקיות, ועם 12 ימים נקיים ממבטים. היום הייתי באוטובוס, היתה איזה אשה שככל הנראה הניקה את בנה, ולא שמתי את המשקפיים כדי לבדוק, לא הסתכלתי בכיוון שלה... פשוט נס !!!
שנזכה כולנו לשנה טובה ומבורכת, שפויה, מחוברת להקב"ה.
אמן ואמן !!!
תודה לכל החברים ולספונסר המדהים ולספונסיים המדהימים !
פותח איתכם מעגל ענק עד סוף ראש השנה...