שלום חברים
היום הייתי כביכול בכוננות שיא.
גם יום חם אחרי תקופה של ימים לא כ"כ חמים, גם יום שהרבה נשים יוצאות מחופשות עם כל מיני תחפושות שונות ומשונות ודי למבין.
אני עוד זוכר איך שנה שעברה באותם הימים שלפני פורים וביום פורים עצמו הייתי בשיטוט במקומות מסויימים רוב היום כדי לחפש תאווה.
התחננתי לבורא עולם שיציל אותי היום משיטוט אובססיבי וכו', דיברתי עם חברים, עם הספונסר היקר, השתתפתי ב2 קבוצות טלפוניות, ולפני ההפסקת צהריים כאשר שמתי לה שהמחשבות עולות לי פתחתי מעגל.
ההכי מפחיד קרה. התקשרתי לאיזה חבר מהתכנית כדי למסור לו חוסר אונים מול היום החם והתחפושות, והנה תשובתו:
" אני מאד מזדהה איתך, אני בדיוק עכשיו חוזר מהשוק ובאמת היו הרבה נשים מחופשות והתפללתי על כל אחת מהם כדי להישאר נקי, וברוך השם אני עכשיו נקי ".
שתבינו חברים יקרים, מקומות כמו השוק זה עיקר השוטטות האובססיבית שלי.
ההמשך המיידי מובן מאיליו : המחלה ניסתה בכל התוקף לומר לי, אתה רואה היום באמת מעניין בשוק, וזה יהיה "רק להיום" כי אחרי פורים כבר אין תחפושות, אין נשים שיכורות וכו', אם לא עכשיו אימתי. אתה רואה שהיה כ"כ הרבה תאווה היום בשוק שאותו החבר היה מוכרח להתפלל עליהן אחרת הוא היה נופל ... לך לשם ותהנה ....
שיתפתי את הספונסר והנס קרה. השם נתן לי את הנכונות לא ללכת לשם, ונשארתי נקי. ממש נס. לא מובן מאיליו בכלל.
תודה לכם על העידוד והתמיכה.
תודה שאתם מפנים מזמנכם כדי לקרוא את הפרשיות הלא מעניינות שלי, ותודה שאתם איתי בדרך.
לילה נקי ומפוכח לכולנו.