65 יום !
הודו לה' כי טוב
קצת מחשבות ספונטני :
אני בספק אם מגיל 14 היה לי 65 יום אולי בשנה ראשנה שלי
כמובן שלנשוי במובן מסויים יותר קל כשהוא כבר מתמודד , כי לפחות פיזית פחות קשה לו (זו דעתי)
אני כאמור כבר חודשיים "נקי" השבוע היה לי קצת קשה , איזה בוקר ישבתי בבית והתאווה התדפקה על דלתי
נכנסתי לאתר לעדכן את הטבלה וניסתי להתקשר לאיזה מטפל שאני בקשר איתו מידי פעם , וזה כבר עזר למרות שהוא לא ענה , בכלל אצלי אחד האתגרים הגדולים שמשפיעים עלי לכל היום לא רק לתאווה אלא בכלל לסדר יום טוב ,זה להתקלח, בערב אני עייף מאוד עולה למיטה ככה מוריד בגדים איך שהוא , ואז בבוקר מרגיש זיפט חוזר הביתה אחרי שפיזרתי ילדים בשביל להתקלח כי אני זיפט ואז אני מתחיל להימרח שעתיים בבית ולפעמים נשאר עד הצהריים (כביכול עובד מהבית אבל זה לא אותה איכות)
בבוקר שאני כבר מקולח אני יכול לצאת ישר לעבודה לעבוד יותר טוב להימנע מנסיונות ועוד..
אני חושב שזה מצחיק לומר שהניסיון שלי להתקלח בלילה , מעניין אם לעוד מישהו פה יש ניסיון שלכאורה הוא לא רוחני אבל משפיע עליו בהרבה תחומים
המשך חיים ארוכים 25 יום ל 90 מי שחושב שאני ישבר שישכח מזה .
ואגב אולי אחת הסיבות שאני מצליח הפעם כי אני מבין שהדרגה הבאה של הפתרון שלי זה קבוצות ו12 צעדים עד הסוף , וזה לפחות בראש שלי אתגר גדול , אז אני מנסה לעשות הכל להצליח ככה
וכמו שראיתי שרושמים פה רק היום
והבנתי שדווקא הרבה מתחילים צעדים אחרי תקופת ניקיון מסוימת אז אולי יום אחד ...
אחד הדברים שרשמו לי פעם בצאט וממש חיממו את ליבי
אחד יחיד אל תשכח שהקב"ה אוהב אותך בכל מצב ולא משנה כמה חטאת
אבל כבן יחיד שהוא כ"כ אוהב אתה בטח לא רוצה לאכזב אותו
ואז הבנתי למה בחרתי אחד יחיד בלי כוונה
אולי צריך לשנות לבן יחיד
לילה טוב בנים יחידים
סופש רגוע