וואו! מדהים אחי !
יפה מאוד המטרה שהצבת לעצמך !
תמיד הייתה לי אמונה מגבילה בראש, מהדברים שהייתי שומע בשיעורי תורה של שמירת הברית כל הזמן, שאין מציאות שאפשר לשמור על הברית מבלי לשמור על העיניים.
זה היה מבחינתי דבר בלתי אפשרי תמיד, לכן כל ניסיון שלי לרצף של שמירת הברית כלל בתוכו גם איסור הסתכלות ברחוב על בנות.
הנפילה אכן תמיד התחילה מכך שלא הצלחתי להישמר לא להסתכל, כלומר, תמיד יש את הראיות ה"אנוסות" שפתאום נפתחת הדלת של המעלית ומופיעה מולך מישהי עם הכל בחוץ, או שאתה פותח דלת או סתם הולך ברחוב, הראייה הראשונה שגם הרמב"ם מדבר עליה מוגדרת כאונס, אבל בשביל מכור כמוני, האונס הזה היה הרבה פעמים גורר אותי חזרה למטה... מקפיץ לי תמונות לראש... אונס אותי באמת ...
כשהגעתי לתכנית SA, ראיתי שכל החברים שנקיים כבר חודשים ושנים כל פעם אומרים שקשה להם עם הבנות ברחוב או עם הזאת מהעבודה וכו' וכו', הבנתי שיש מציאות של נקיות גם אם כן מסתכלים. לא בכוונה ולא באופן אובססיבי, יש מציאות של נקיות גם אם רואים - וגם אם מסתכלים אחרי ראייה שלא יכלת לעמוד בה כבר.
אז זה נתן לי המון תקווה! אני יודע שזה הרבה הרבה יותר קשה מלשמור שגם אתה לא רואה בכלל נשים... אבל לצערי המציאות שלי לא מאפשרת לי את זה מה גם שבהתקף קריז אני מוצא את עצמי יורד בכוונה לרחוב או הולך בכוונה לרחובות בת"א בהם הפריצות חוגגת ומסתובב שם...
אבל לגופו של עניין, שברתי את המחסום שהיה לי בראש שראייה בעיניים מובילה לשימוש אוטומטית. והתחלתי לעבוד על זה.
המסלול אצלי תמיד היה כך:
1. מבין שאין מציאות שאני לא מאונן אם אני לא מפסיק להסתכל על בנות כלל.
2. נמנע לגמרי תקופה מלהסתכל על בנות. הולך עם הראש באדמה. עיניים ברצפה או בספר או בפלאפון.
3. נופל באונס כמה פעמים, מתחיל להסתכל יותר ויותר ככל שהזמן חולף
4. פה היצר נכנס לתפקיד, אם כבר אתה מסתכל חופשי על בנות ברחוב, למה שלא תלך "לשטוף את העיניים" ברחובות או במקומות מרוכזים של בנות חשופות.
5. אז למה שלא תלך כבר לחוף הים להסתכל על בנות בבגד ים
6. אז למה שלא תיכנס ותראה כבר תמונות של בנות באינטרנט
7. אז למה שלא תיכנס כבר לפורנו?
8. רואה פורנו לא מצליח להתמודד. מאונן עם פורנו מספר פעמים. מרגיש חרא.
9. מאונן בלי פורנו - אומר לעצמי, זה גם סטטוס כלשהו, וזה סטטוס טוב ולא פוגע. תאונן בלי פורנו, רק מהראש. תמנע את עצמך רק מפורנו.
10. ממשיך בסטטוס הזה כמה ימים, שוב חוזר לפורנו....
11. מתרסק טוטאלית. משתמש בלי הכרה. דיכאון -> חוזר לנקודה 1.
אז עכשיו המסלול הזה קצת השתנה בראש שלי תודה לSA, לא אומר שאני מצליח ועומד בו עדיין, אבל לפחות נשברה לי החסימה בראש ואני מבין שבהחלט יש מציאות שגם עם לראות מראות ברחובות ובעבודה אני מסוגל לא להשתמש ולא להתדרדר.
כמובן שזה מגיע רק עד נקודה 4, אני לא אוכל לאפשר לעצמי ללכת אקטיבית למקומות האלה ולהסתכל ולהישאר נקי, זה לפי דעתי הגבול, וכך גם חושב הספונסר.
אז אשרייך!! שאתה במצב שאתה כבר עובד על ההסתכלויות ברחוב. מאחל לך שתצליח ! מברך אותך שתזכה למה שהבנתי שבעצם צריך מה שנקרא - שהמוח יהיה שליט על הלב.
שתזכה למעלה הזאת של צדיקים! שהמוח שלך יידע לפרש לך בראש שהדבר לא טוב עוד לפני שהלב שלך יחמוד את זה.
מאחל מתפלל ומברך שזה יהיה לכולנו ! אמן !
בשורות טובות אוהבים