comkom כתב on 20 אוק' 2019 11:32:
אני נגמר מבפנים.. לא יודע איפה #@& החזק ששמר על רצפי נקיות של חודשים ארוכים.
אני נופל בקלות,פעם אחר פעם. אחרי רגעים של התעלות רוחנית.
למדתי כל הלילה, שיעורי תורה, ספר דברים, תפיחה בותיקין..
מרגיש שסוף סוף עולה על המסלול.
ואז, עם ההרגשה הזו, ועם כל העייפוך, בלי להבין מה קורה בכלל.. עוד נפילה.
והנה עברו להם ימים נוראים, שמבחינתי באמת היו ימים נוראים.. אבל לא במובן שהם אמורים להיות.
נכנס לשמחת תורה מלוכלך.. לא יכול להתסכל במראה.. ומי מדבר בכלל על החברה שלי..
אני חסר אונים לחלוטין. סליחה אבא. סליחה שחשבתי שיש לי איזו שליטה על עצמי..
מקווה שתתן לי את הכח לעמוד חזרה על הרגלים.
בפן הפרקטי, ברצפי הנקיות הארוכים שהיו לי, הייתי תחת שבועה חמורה ( שגרמה לי לשלם המון כסף.. ובסוף התבטלה כי שילמתי 3 פעמים סכום גבוה מאוד..). לא רציתי לחזור אליה, כי מאוד מפחיד אותי לחשוב שאולי זה אסור, אולי אני נשבע לא כמו שצריך וכו'.
כנראה שאין ברירה.. צריך להישבע שוב כדי לכבול את היצר ההרסני שלי..
אעדכן בעז"ה.
אני עוד אעמוד על הרגלים בעז"ה.
הפסדתי בעוד קרב, אבל המלחמה הזו בעז"ה תראה אחרת.
מהיום.כל יום. רק להיום.
אז השתמשת בשיטת תפסיק לשבועות ונדרים, הבנתי.
זה כלי יעיל מאוד אם משתמשים בו נכון,
אבל זה נשמע כאילו השתמשת בו נכון אבל הפחדים והחרדות שליוו את השימוש בכלי הזה עייפו אותך והחלטת להשתמש בסעיף הביטול שקיים בשבועה שלך. ליגיטימי. קרה לי הרבה.
הנה מה שאתה צריך לעשות לדעתי - דבר ראשון, אתה צריך לחזור לשבועות שלך, אבל לא שבועות חמורות לא לאונן אלא אם כן שילמת מאות ואלפי שקלים, אלא שבועות קלות בהרבה - שמותר לך לאונן רק אחרי שהלכת קצת, רצת קצת, קראת משהו, התעמלת במשהו, דיברת עם מישהו או דבר אחר או הכול ביחד, מינון מבוקר.
דבר שני, אתה צריך לשקול ברצינות לספר למישהו מהמשפחה הקרובה שלך את מה שעובר עלייך.
דבר שלישי, אתה צריך לבדוק את הנושא של סינון הטלפון שלך - לכל אחד זה המקרה שלו, אבל אם אתה יכול, תעשה את זה, נטספארק בנתה את האפליקציה שלה במיוחד לזה.
אבל זה כל העצות שאני יכול לתת לך, אני כותב את זה בצער רב, אבל נדמה לאנשים שכל מה שהם צריכים לעשות זה לשלוח בקשה לעזרה ואמירה כללית בפורום ש"לא הולך להם והם נופלים" ואנשים יוכלו לתת להם עזרה שתפורה בדיוק למידה שלהם, זה לא עובד ככה:
איפה אתה גר (לבד/הורים) ? חדר לבד או חדר משותף ? מה אתה עושה בכללי כיום ? לאיזה מכשירים אלקטרוניים יש לך גישה ? וכו' וכו'.
תתן יותר מידע ייתנו לך יותר עזרה, תצעק שכואב לך ולאף אחד לא יהיה מושג איך לעזור לך, רק להציע תנחומים וזהו.