טוב אז.. לא הייתי פה מעל חודש, חשבתי שאוכל להתמודד עם ה"מחלה" הזאת לבד, האמת ששרדתי חודש ב"ה, אך נפלתי מאז, ואמרתי אתן צ'אנס ופעם הבאה אחזיק יותר, ובכן לא.... ממש לא.... למדתי את הלקח, נפלתי עוד פעמיים מאז... אז אכן למדתי את הלקח והיום עשיתי צעד משמעותי, התחברתי לאינטנרט רימון עם כל החסימות האפשריות לנייד ולמחשב נייח, עם סיסמה שקיבלה אשתי ללא אפשרות לשחזור סיסמה (:
אם כן במחשב עם הלינוקס שלי העלתי לרמה 2 את pluckeye (תודה לאנשים שכתבו על זה סקירות והמליצו) ושמתי זמן השהייה של 5 שעות, אך בדרך נחשפתי לתכנים.. ונפלתי לצערי, אבל תודה להשם(:
אני מתחיל מחדש עוד פעם (:
היום עשיתי צעד רציני ולמדתי לקח שאני לא יכול להתגבר על היצר הרע לבד, שיתפתי את אשתי קצת בקושי שיש לי בשמירת העיניים, אך לא בנפילות כמובן לפורנו וכו', אני לא יכול לגרום לה להיפגע עד כי כך, (מי שנשוי יודע, נשים לא מבינות את ה"מחלה" הזאת, אלא אם כן מישהו בר מזל מאוד), אשתי עזרה לי מאוד ותמכה בכל עניין הסינון, ובע"ה בעתיד הקרוב נוציא גם את הטלוויזה מהבית (: בעזרת השם שיזכה אותנו!!!!
אני מאוד שמח לשתף אתכם חברים, אני את הלקח שלי למדתי והיום וישמתי, מאוד מקווה בקרוב להתחיל את אחת התוכניות המוצעות פה באתר לאחר שיש לי סינון סוף סוף ב"ה!!
אני מרגיש מאוד טמא אחרי היום הזה, גלשתי לא מעט בדרך....
אבל אני שמח על ההתחלה החדשה, אני רוצה גם ספונסר שיעזור לי ויאללה לרוץ!! ב"ה! (:
שמח לשתף פה,
אוהב את כולם באמת!