דף חדש כתב on 12 אוק' 2020 20:42:
ב"ה
אני צריך את העזרה שלכם...
היה לי כאן חבר( שאת כינוי באתר אני לא זוכר) הייתי איתו במשך תקופה מאוד ארוכה בקשר אישי ואפילו טלפוני.
הוא היה משתמש כבד מאוד בפורנו... אני יודע שהכל יחסי אבל אני חושב שאם הוא הגיע( לעיתים)
למצב של 5 פעמים ביום הרבה יסכימו שמשהו אצלו ממש לא בסדר...
אבל תתפלאו הוא היה יותר מבסדר... בשיחה גיליתי בחור תלמיד חכם עם מידות טובות.
לצערי, במשך המסע איתו נפלתי איתו הוא תמיד היה אומר בחצי הצהרה "אני חולה על פורנו מת על פורנו" ואז אני זוכר את עצמי תמיד שואל אותו למה אתה אומר את זה? אתה כאילו נכנע סופית ליצר...
והוא בחיוך: שטויות יום נבוא ושבאמת ארצה לצאת מזה אני אצא מזה...
הבעיה הייתה שהייתי איתו, במסע לא מעט זמן ומדיי פעם הוא היה אומר את המשפט הזה...
שאלתי לא פעם אתה באמת חושב שתוכל במצב שלך לצאת מזה לגמרי?
לקראת חודש אלול הוא הצליח להגיע לכמעט 3 שבועות נקיות...
ואז הגיע הנפילות שלו פעם אחר פעם... מצד אחד זה שבר אותו לגמרי... מצד שני נחמתי אותו שהוא עשה כברת דרך שעד לא מזמן הוא לא חשב שהוא יצליח להיות נקי יותר מיומיים ברצף..
לקראת ראש השנה נפטר לו חבר קרוב בן, גילו.
את הטלפון על פטירת החבר שלו הוא קיבל תוך כדי שהוא אונן בשירותים זה זעזע ברמות..
אבל הוא לא ידע עד כמה... הוא מספר לי בדמעות בטלפון ראיתי את הגופה של חבר שלי... ממש חבר שלי שעד לפני כמה רגעים היינו... יחד..
ראיתי שמשהו בחיים אצלו עומד להשתנות...
הוא שאל אותי אתה חושב שנרגעתי מאז האוננות..? ממש לא עוד המשכתי... "מה נסגר איתי מה עוד אלוקים צריך לעשות כדי שאפסיק..."
ראיתי את החבר שלי מת!
ושוב יום אחד לפני מיתתך... הוא מהדהד לתוך השיחה..
המשפט האחרון שלו בשיחה היה: טוב קבלתי החלטה אני מתנתק מהצאט... "נפגש שיבוא משיח"
ו.. רגע אני עומד לכתוב פוסט אחרון לפני בשמור עיניך... על הסיפור שלי... וזהו מאז ניתק הקשר לגמרי...
זה היה קצת לפני ראש השנה...
האם משהו מחברים כאן זוכר פוסט כזה באיזור של ראש השנה קצת לפני בדומה למה שכתבתי כאן?
אשמח לעזרה שלכם...
אוהב אתכם מאוד
דף חדש.. ממשיכים.
מזכיר את הסיפור של מייסד תוכנית 12 הצעדים להחלמה מתאווה בתחילת הספר הלבן. הוא מספר שם שבדרכו לשימוש בתאווה, ראה מישהו מסתחרר ברכב ומתנגש בשטח הפרדה או משהו כזה ואת הראש שלו מתעקם לאחור בצורת אות U הפוכה כך שברור שנשברה לו המפרקת. הוא אומר תודה לאלוקים, שזה מה שהוא היה צריך כדי לעצור אותו, אבל אחרי כמה דקות הוא עושה פרסה וחוזר ליעד הקודם...