- 90 ימים של נקיות -טוב אז לרגל ההגעה ל90 ימים , החלטתי לעצור את מרוץ החיים ולכתוב קצת .
מספר הימים הנקיים בסך הכל הוא 135 ימים , הרצף הנוכחי הוא 90 ימים .
שאני רואה את המספר 90 ימים של נקיות אני נזכר בדיוק ביום שבו הגעתי לאתר שמור עינייך.
את היאוש , את חוסר האונים , את ההחלטות שזהו אני לא נופל יותר בפורנו והנה שוב נפלתי לאחר חצי שעה, את חוסר השליטה העצמית וחסר כוח הרצון שמזמן נהפך למילה חסרת משמעות .
ארשום כמה דברים שאני חושב שעזרו לי להגיע למספר זה .
1)באופן כללי לא אדם של כתיבה , ובכל זאת עשיתי מאמץ גדול ופחחתי יומן מסע על היום הראשון .
אני חושב שזה הצעד מתבקש מכל מי שמעוניין לעשות שנוי , ההתחלה היא קשה , קשה מאוד ! ושיתוף המצוקה והחום של חברי הפורום עוזר מאוד .
2)מצאתי חברים מהפורום שאיתם התחלתי לדבר באופן יום יומי , לפעמים שיחה אחת ביום ולפעמים יותר אך שמתי לב שבהרבה מצבים שכבר הייתי עם המחשב פתוח על אתר פו' והנה הטלפון מתקשר , הקב"ה שואל אותי מה הרצון הפנימי האמיתי שלי . זה קרה לי לפחות 4-5 פעמים.
3)להציף את הבושה , למדתי לספר גם אחרי מעידה וצפייה בפו' להרים טלפון לחברים ולהודיע מעדתי . זה קצת מפוצץ את הבלון סביב זה .
4)לקחתי ספונסר , אומנם אני לא מתמיד מספיק ולא עומד בכללים הנוהגים אך הסמכות הזו עוזרת ומסייעת גם בנושא עצות וגם בנושא החלטות , איך קמים, איך מתקנים ואיך עובדים על 12 הצעדים .
5)להיות עסוק כמה שיותר בזמנים המועדים - עבודה היא תרופאה נהדרת עבורי .
6)חיבור לשם יתברך - תפילה בכל הרגעים של חוסר האונים , תפילה על כל צעד בחיים שאני הולך לעשות , לתת לשם מקום בחיים . לדבר עם השם לפני כל צעד ולהגיד לו שאני יודע שהכל בידיים שלו אני עושה השתדלות ולשחרר באמת - שאתה מגיע לתחתית השם קורא לך, בטח בי ! הרי כוחי ועצום ידי לא עזרו לי עד עכשיו .. איני יכול לבד בלי העזרה של השם יתברך ! . אני חושב שאחד המסלולים שעברתי כאן זה קניית מידת הביטחון בשם . ביטחון בשם צריך להרגיש ולא רק לחשוב וזה אחד הגילוגלים שהמסע הזה תרם לי .
זה כרגע מה שעולה לי בראש .
אני כולי תקווה שאמשיך בדרך הזאת , כרגע אני מרגיש שיש בי צורך לשחרר מכל האובססיה לנושא ולשמר את הדברים הקיימים . לפעמים אני מרגיש שכאשר אני נותן לבעיה במה יותר מידי גדולה היא לוקחת את כל ההצגה . זאת כמובן לא עצה לאף אחד ורק תחושת הלב .