אוהבים אח יקר! אוהבים!
כתבת בנושא "אני כבר לא יכול" והדבר הראשון שקפץ לי לראש עוד לפני שקראתי את התוכן של ההודעה זה האם אי פעם כן יכלת?
אני לא יכלתי אף פעם. לא לבד.
להפסיק עם ההרגל הזה זה בערך כמו לבעוט כדור הכי חזק וגבוה שאני יכול למעלה ואז לרוץ ולנסות לתפוס אותו.
לבד אין לי סיכוי.. אולי אצליח פעם פעמיים שלושה.. במקרה.. אבל בסוף הכדור ייפול ארצה..
אבל כשאני עם עוד אנשים איתי.. 10, 20, 30 אנשים מהחברותא שעוזרים לי, מתפרסים על השטח וכל אחד תופס מרחק אחד מהשני, ביחד אנחנו יכולים להצליח הרבה יותר.
גם שמה יכולים להיות פספוסים.. זה לא בטוח שהכדור ייתפס תמיד.. אבל הסיכוי הרבה יותר גבוה.
אותו דבר עבורי עם התאווה.. לבד אין לי שום סיכוי ולמען האמת מעולם לא היה לי..
הגדיל לעשות טהרני ולהעיר שרוב אם לא כל האנשים שאתה רואה עם מספרים גבוהים זה באמת כאלו שנמצאים בתכנית 12 הצעדים של sa והולכים לקבוצות ולוקחים ספונסר וכו'..
זה לא אומר שכל מי שעושה את זה מצליח להישאר נקי.. כי זה גם עדיין קשה ולא פשוט.. אבל זה מראה כמה זה קשה בלי זה וכמה הסיכויים להצליח נמוכים בלי זה.
יש יחידי סגולה אולי שמצליחים לבד.. או שלא באמת.. רק הזמן יגיד.. אבל גם אלו שמצליחים תקופות ארוכות יחסית בלי התכנית כן לוקחים הרבה מהאלמנטים שבה כגון שיחות לחברים לשתף, פתיחת מעגלים, כתיבה יומית, וכו'...
אוהב אותך ומאחל לך שתמצא את הדבר הנכון לעשות עבורך. מתפלל עבורך ועבורי לעוד יום נקי, אמן.