יום 1.
האמת זה יום וחצי כבר...
אבל מי סופר...
חחח...
וואו!
ברוך השם היה יום מאד מפוכח מאוד מחובר ואני רוצה להתחיל ברשותכם למנות את הצעדים שעשיתי עד כה ואיתם אני מגיע לספירה הזו,
אלו הם הנשקים שקניתי בדרכי כאן בפורום, בתכנית,
אלו הם הטילים והכדורים יש לי בקנה...
אנסה למנות אותם אחד אחד...
זה יעשה לי סדר בראש...
( אני מונה את כל הצעדים שעשיתי מאז שאני באתר)
1. אינטרנט כשר לחלוטין (נטפרי) בבית. - צעד ענק של סור מרע.
2. זריקת בקבוק, ואני יסביר:
לאשתי יש סמארטפון לצרכי עבודה בלבד (יש לה גם מכשיר כשר, כמוני) שמתי על זה חסימה של רימון. זו פעולה של זריקת בקבוק, כי הנפילות שהיו לי בשני הספירות האחרונות היו בגלל הבקבוק הזה!! זה היה בפעמים שביקשתי ממנה את הטלפון בטוענות שונות ומשונות ואז... נפלתי. - חוסר אונים.
אגב: זה היה הצעד הכי קשה לי וביחד עם שמעון עשר הענק והתותח שעזר לי מאד בעניין הזה, הצלחתי לזרוק את הבקבוק המסריח הזה!!
3. שיחות עם חברי תכנית, והרחבתם מעת לעת בקצב איטי אבל בטוח - חשיפה אישית, מפחידה ושיתוף.
4. אולי תתפלאו לשמוע אבל קניתי לבית ''סטנדר'' וזה עשה לי חשק ללמוד בבית, אז אני לומד בערב אחרי שאני חוזר מהכולל. החלטתי שאני מתחיל ללמוד דף היומי (חלום ישן) וזה ממלא לי את הערב, זה נותן לי משמעות גדולה וחיבור ובעיקר תעסוקה ולחץ לסדר יום,שמאד מאד חסר לי כפי שאני יפרט בהמשך. - עיסוק שמדחיק נפילות.
5. המון מחשבות על כל החוסר אונים שנגרמו לי במהלך השנים כתוצאה מהתאווה - לא יודע עם זו פעולה אבל בהתחשב בכך שאני יתחיל לעבוד על הצעדים בהמשך בלנ"ד אז אני יחשיב את זה כפעולה, - מחשבות חוסר אונים - תחילתו של צעד 1.
6. כתיבה בפורום, הימצאות באתר מידי יום, לרוב כמה פעמים ביום. - שיתוף שמאד מועיל ומציל.
7. כתיבת סיפור חיי ( שנעצר לאחרונה עקב בעיות בהדפסה... חחח...) - כולל בתוכו המון מצעד 4 ואפילו מצעד 1 כפי שיסופר בהמשך ועוד צעדים של מחילה לאבא שלי וכו'... זה נותן לי להבין את עצמי מאיפה הכול התחיל... - הבנה עצמית עמוקה, שמאד מפקסת ומועילה.
8. המון המון מחשבות של צעד 4, מה גורם לי לברוח לתאווה ובעצם איך אני יכול לעצור את זה בזמן ולהתמודד עם זה, אגב, להפתעתי גילתי, שהשעמום וחוסר לחץ בסדר יום, הוא אחד הגורמים הגדולים של התפרצות התאווה, אני אחד (כך מתברר...) שחייב סדר יום צפוף מאד, עד לחוץ... ומצד שני מגיע הרגע שחייב את השחרור שלו ולכן אני בורח לתאווה, אבל עוד נדון בעניין. - מחשבות צעד 4.
9. קריאה בספרות של תכנית SA כמו "הספר הגדול" ו"קדימה צעדים לפעולה" - ספרות SA.
10. המון תפילות על העניין, שאין ספק שתפילה לא שבה ריקם ומסייעת באופן ישיר לפעולה, אז נכון, אולי תגיד שזה לא נחשב כפעולה אבל עדיין כשיש פעולות ביחד עם תפילות - זה מקבל משמעות אחרת, כי תפילות לבד לא יעזרו אף פעם, צריך גם פעולות. - תפילות, ( שעוזרות באפן ישיר לפעולות)
אז אני מקווה בלנ"ד להשתדל בכל כוחי להמשיך עם פעולות הללו שאני עושה, ואני מקווה להוסיף עוד פעולות בהמשך דרכי, אבל לבינתיים אלו הפעולות שצברתי, בזכות כל אחד ואחד מכם!! ואני חושב שעצם זה שיש כ''כ הרבה ימים נקיים מה שלא קרה בחיים!! לפני כן זה כבר לבד מוכיח שאכן אני בדרך.
אשמח מאד לתמיכתך בפעולות שאני עושה.
אשמח עוד יותר להצעות ייעול ושיפור שלהם.
אני באמת באמת מוכן מזומן ומצפה לשמוע מה שיש לך לומר לי.
תודה לך חבר יקר!!!
בזכותך ובזכות הפורום הקדוש הזה שבעצם כולו זה אתה, אני נמצא במקום טיפה יותר מרומם ממה שהייתי עד לפני 3 חודשים.
מודה לכך מעומק ליבי!
אוהב!!!
חורט בדם ליבי.
הלוחם613.