לא כתבתי שיתוף מעל שבוע. זה לא שלא בקרתי כאן, בקרתי והשארתי עקבות אצל אחרים.
לא שלא שיתפתי, שיתפתי חבר בהתכתבות אישית.
אבל החלטתי לחסוך מכולם את המאבקים, לכתוב ולבשר על לפחות שבוע פכחון. למעשה השבוע הזה, היו בו שלושה נפילות בפכחון, אבל המכה הגדולה הייתה אתמול.
דווקא בגלל שראיתי שכל כך קשה לי, החזרתי את הגדרים, שאני לא מוריד כלום מהרמת הגנה בשביל בילוי, ועוד כהנה. אתמול מוצש''ק אחרי המון עיסוקים חיוביים וטובים, הרגשתי שקשה לי, ואז בשעה 2 בלילה התחלתי להתכתב עם עוד חבר ציפור לילה כמוני. בערך בשלוש וחצי בלילה הוא פרש לישון, ואני בדקתי משהו במחשב החסום, ופתאום אני רואה לינק למשהו כשר, אבל שלכאורה לא אמור להיות ברמת חסימה שלי. לחצתי לבדוק, ונפתח, ואז התחלתי בעדינות חיפושים, ואני לא מבין מדוע הם נפתחים. והגעתי למקומות מאד גרועים, וכך עוד ועוד. - בדיעבד כנראה בגלל איזה עידכון של ווינדוס או משהו כזה, זה הוריד את ההגנה. עשיתי אתחול ועדכון של המחשב והחסימה חזרה.
הרגשתי שקרה לי מה שאני כל הזמן חושש ממנו, כשאני גולש עם חסימה אני משום מה לא שם לב שאני צריך גם לשמור על עצמי, והניסיון נופל פתאום.
למה אני לא מאפס את הספירה ??? ראשית אם אני אאפס מאד יהיה לי קשה לספור שוב. אני מכיר את עצמי יהיה לי מאד קשה לא לומר לעצמי, בין כה וכה אתה לא שמור, אז תתחיל אחרי בין הזמנים, ואחזור לתקופות הללו שהייתי תמיד מבטיח, אחרי, אחרי וכו',
אבל זה לא מספיק שהרי אם אני מרמה את עצמי אז מה עשיתי בכל הספירה. התשובה בכל זאת עצרתי את עצמי מדברים מסוימים. כי עצרתי לפני שהגעתי למצב של הרגעת הקריז.
אני לא יודע איך אני ממשיך. כשאני רואה את עצמי אחורה, מה שהצלחתי זה כל הזמן לשמור את עצמי מהדברים המתוכננים, כשזה מגיע פתאום אני קורס.
התחלתי היום שוב ספריה של מפוכחות. - הפעם אני מקפיד לגמרי, בלי עיגול פינות אפיל הכי קטנות, מקווה שה' ברחמיו הגדולים יעזור לי.