נכנעתי
ב''ה לא נכנעתי לייצר, אלא כנראה עוד שלב בכניעה בהבנה של ההתמכרות.
אתחיל לשתף מהעובדות, במשך השבוע הגעתי לספירת מפוכחות יחסית ארוכה, אחרי שהתמודדתי עם כמה קריזים קשים. ואז הגיע יום רביעי בלילה, ומעדתי חזק, ושוב בליל שישי כבר בין כה וכה אני מפוכח רק יום, ושוב בזבוז של זמן רב מול המחשב, לא במקומות שאני יכול לקרוא לעצמי מפוכח אם אני גולש שם, אפילו אם אני יכול לקרוא לעצמי נקי.
סיפרתי שיש לי בעייה שהבעה''ב שלי אחראי על החסימה, ולא הבין מדוע צריך להחליף חסימה הרי רק לי ולו יש את הקוד של המחשב.
בעבודה שלי הייתה בעיה כלכלתי עם הזמנה שנתקעה. ניצלתי זאת ואמרתי שישי לבעה''ב שנראה לי שזה בגלל שהחסימה לא מסודרת, בתור סגולה שיחליף עוד היום. ב''ה החליף.
והסיום, כולם יודעם שקופת העיר עושים, מופתים, אולי גם צדיקים. ואני רוצה לספר שגם הקב''ה עושה. אכן בעה''ב סידר את החסימה, תוך 24 שעות הבעיה נפטרה.
ובתור טיפ גם אני באופן אישי קיבלת ממקום אחר משכורת שהתעכבה שלושה חודשים, עד שכמעט התייאשתי.
עכשיו את האמת הגיע הרגע הקשה. אני לא יודע איך מתמודדים עם הפכחון. בהתחלה לא רציתי בכלל חסימה, בשביל לעזור לעצמי להבין שאני צריך לשמור על עצמי ולנקות את עצמי. ועכשיו אחרי שסידרתי את החסימה, הגעתי לרגע הקשה, הרי אני לא שומר על עצמי, החסימות שומרות עלי, ואם כך היכן אני עובד על פכחון, על יציאה מההתמכרות.
הקב''ה ירחם עלי ויעזור לי, למצוא את עצמי עובד נכון על פכחון. שאוכל להגיע למצב שאם ח''ו אגיע למקום ללא חסימה אשאר שמור ונקי, כמו שהיה בחצי שנה הראשונה שלי בשמור עיינך.