משתמש יקר, לצערי היצה''ר עזר לי לאמץ את הצעתך יומיים, ולא קמתי נ''ץ, וחבל. ב''ה זה לא עשה רע, הימים שלי עמוסים לעייפה בטוב, אבל התפילה בבוקר פחות טובה. אך בהחלט הקפדתי להתפלל במקום טוב ומרווח ולא באיזה מניין מסדרון. בעז''ה מחר אחזור לנ''ץ.
רוצה לשתף אתכם, אתמול חגגתי 30 ימי פכחון נכון היו נפילות קטנות, אבל ממש קטנות, מאז הסיפור עם הטלפון במשרד ב''ה הקב''ה עזר לי להישמר לגמרי.
ותשמעו משהו מעניין, לכל הפחות בעיני. בלילה האחרון של יום השלושים, אני שומע בחור מגיע למשרד ושואל של מי הטלפון [אני כבר שכחתי מהטלפון, הייתי בטוח שזה לא שם], המנהל ענה לו זה טלפון שצריך אותו כאן, לא לגעת בזה. הבחור ביקש שהוא צריך דחוף, והמנהל עונה לו יש קוד. אבל כבר אמר מי שאמר, שאין חסימה נגד הורמונים של בחורים, תוך רגע היא גילה את הקוד, ואז המנהל אומר לי כן עשיתי קוד קל 0000. אבל מחר בין כה וכה הטלפון יוצא מכאן. צעקתי על המנהל שלא משארים רגע טלפון כזה בלי קוד. והמנהל אמר לי טוב אז אחליף לקוד .. ואמר לי קוד שמשמש הרבה דברים במשרד. ושוב הדילמה, איך אני מסביר למנהל שאני הבעייתי. אבל זוכרים אם יש ספק אין ספק. אמרתי למנהל אני לא רוצה לדעת את הקוד, גם לי יש גדר שאני לא יודע קודים של מכשירים בלי חסימה. והוא החליף לקוד שכנראה אני לא יודע מהו, האמת שלא ניסתי. אבל לא כדאי לי לנסות, היצה''ר לא יצליח לשכנע אותי לנסות, בגלל שאם אנסה ולא אצליח, אפסיד פכחון, וגם לא יהיה לי פורקן. וחוץ מזה אני לא ממש מרגיש ניסיון כרגע לגלוש. בצורה דימיונית אני מאמין שאם היה לי אפשרות לא הייתי גולש עכשיו, אבל אל תפחדו אני לא בודק את זה.
אני רואה בזה משהו סימלי, שהקב''ה שלח לי את הסיפור הזה, דווקא בליל השלושים.