רציתי לשתף כבר ביום שישי, ולא הספקתי, ובינתיים יש לי שיתוף נוסף מעניין.
ביום שישי הייתי באיזה מקום, והייתה שם סיטואציה שראיתי אישה, שהייתי בטוח שעוד רגע אראה אותה בצורה מאד לא צנועה. היה לי רצון עז להסתכל, נאבקתי עם עצמי האם להמשיך לעמוד להסתכל עליה או לא, מצד אחד חבל על הנקיון, ומצד שני זו הזדמנות שלא כל יום יש ... ואז נזכרתי כמה זה זמן גדול כשאנחנו מתגברים על עצמינו, סובבתי את הפנים לקיר, והתחלתי להתפלל להקב''ה בזכות שעכשיו אני מסתובב, שיעזור לי לנחת מהילדים, לפרנסה, בקיצור לכל מה שאני צריך, הזכרתי בפרוטרוט. - כשסיימתי את התפילה, לא סיקרן אותי יותר אפילו לבדוק, מה קרה עם אותה אישה, באופן טבעי חזרתי רגוע לעיסוקי התורניים.
ועכשיו על מוצ''ש. במוצ''ש היה לי תקלה כלכלית גדולה. בטבעי אני אדם עם אחריות כלכלית מאד גדולה, כך שקושי כלכלי מלחיץ אותי, אבל ב''ה כבר הרבה זמן שעבדתי על זה ואני שולט בעצמי גם במצבים כאלו. הפעם הקושי היה גדול מאד, מפני שיש לי הרגשה שעשית משהו מדי בפזיזות והוא שגרם לתקלה. - הייתי מאד עצבני, ולא היה לי כוח לאף אחד, וגם לא רוגע בשביל להירדם. ורציתי לעשות קומבינה להגיע למחשב ללא חסימה, וקצת להשתחרר [התוכנית לא הייתה להשתחרר לגמרי, רק עם חסימה נמוכה]. וב''ה הצלחתי להתגבר, בכל זאת שבוע לפני שבועות, וכו'. - וגם חשבתי עליכם, מה אספר לכם שנפלתי ? לא מגיע לכם לשמוע כזה דבר.
והחלטתי במקום זאת לעשות את החשבונות של מעשר הכספים שלי שמחכה כבר כמה חודשים. ב''ה ישבתי שעתיים, במקום לגלוש בזוהמה, לעשות משהו מועיל, ומצווה.
בסיום השעתיים הללו הרגשתי שוב שיש לי זכות לבקש מהקב''ה בקשות.
אני לא רגוע, ממשיך לפחד מליפול. ממשיך להתפלל, עלי, ועליכם אחי האהובים.