בוקר טוב. צר לי מאד לשתף שחזרתי 12 יום אחורה.
אתמול בסוף סוף היום, בשעה 12 וחצי בלילה, הורדתי רמת הגנה, רק קצת, רק לקצת זמן וכו' וכו'. - כאמור הזוי, אני יודע את הקוד יכול לגלוש בלי חסימה, ואת זה אני לא עושה. כבר שלוש שנים. אבל מה שאני מצליח תוך כדי חיפוש עם חסימה [אפילו דברים מפורשים], אני לא מצליח להימנע מזה ליותר משבועיים כבר הרבה זמן.
ההסבר לנפילה של אתמול כנראה, בגלל שאתמול כל היום הייתי כעוס. עשיתי את כל המשימות, אנשים הרגיזו אותי ולא אמרתי מילה, המשכתי רגיל, בלעתי את הכעס ונתתי לכולם. אבל כנראה בסוף זה מתפוצץ.
נסעתי כנראה על טיפת הדלק האחרונה, שלא נשאר לי כוח להיכנס לכאן, מאמין שהיה עוזר לי, לא היה לי כוח נפשי אפילו לזה, ולכן נפלתי.
יוסי היקר כן ראיתי שאתה בראיונות עבודה וכדומה, לכן העצות שלך אולי אקטואלית אלייך. אבל אני עצמאי, תתאר לעצמך שהכותב הוא עו''ד מפורסם, זה לא רלוונטי להחליף עבודה, ואפילו כמעט לא שייך להפסיק את המרוץ, במקום שלי ובמצב שלי אם לא אמשיך לרוץ לא אהיה בכלל.
ובאופן כללי אני פחות מאמין בבריחה מהתמודדות. לא מאמין שהפתרון להתמכרות זה חסימה על המחשב, והפתרון להתמודדות עם כעס ולחץ, הוא לעבור מקום. יותר צריך לעבוד על לא לכעוס ולא להילחץ.
זה אפשרי - אכתוב על זה בהזדמנות.
כרגע אחזור לעבודתי, מקווה שאסיים את יום שישי שמח, כדי שתהיה שבת שלום, ושבת של שמחה. כן המצווה שלי בשבת חזון שתהיה שבת של שמחה.