קודם כל תודה המתגבר על העצות הטובות. בגדול אני מבין טוב בניהול חשבון, הצלתי הרבה פושטי רגל ואנשים שלא יודעים להתנהל כלכלית נכון.
פשוט אני מחייב את עצמי מראש בשביל שאוכל לתמוך בילדי, אני נכנס להתחייבות קצת גבוהות, כדי לחייב את עצמי. בדרך כלל זה עובד לי [יש לי ב''ה 4 דירות שאני משכיר, ועשיתי את זה ממשכורות של שכיר, ומינוף.] ולפעמים יש נקודות מתח. זה לא שאני מרגיש בסיכון כלכלי ב''ה. כתבתי את זה בשביל להסביר שלא תמיד אני יודע לומר איך החיפוש בתוכי יעזור לי.
ועכשיו לשיתוף - לא עדכנתי יומיים, בגלל שלא ידעתי האם לאפס או לא. אתמול היה יום נפלא, קמתי מוקדם, למדתי, נסעתי לאיזו עבודה במקום רחוק, הדרך הייתה מאד מהנה, עזרתי לאחרים, ייעצתי. הייתי צריך לעצור בדרך בקניון, נכנסתי ושמרתי את העניים 100 אחוז, וכל פעם נשאתי תפילה שבזכות שמירת העניים הקב''ה יעזור לי. עברתי ליד חוף ים, שתמיד אני אוהב לנוח שם רשמית לראות את הגלים, מעשית לראות את המתרחצות. לא עצרתי נסעתי רצוף.
ואז בשעה 23 בלילה, לא יודע להסביר, חטיפתי שגעון, אני לא הולך לישון אף פעם כזה מוקדם, מצד שני הייתי עייף מכדי ללמוד. התחלתי לגלוש, והפעם הורדתי רמות הגנה, עשיתי חיפושים, הם הניבו רח''ל תוצאות. 3 שעות משוגעות כאלו, של כל פעם עוד רבע שעה ועוד רבע שעה. כבר לא אכפת לי מכלום.
בסוף החזקתי את עצמי לא להוריד את החסימה לגמרי. וב''ה גם שמרתי את עצמי לא להוציא ז''ל, ואחרי יום שלם של מחשבות החלטתי שמותר לי להמשיך את הספירה.
אבל האמת אני מרגיש די מתחיל מחדש. היום היה לי קשה, הגיעו פנטזיות, דחיתי ב''ה אבל הם הגיעו. פתאום שוב ברחוב קשה, שמרתי אבל היה קשה. הכל בגלל שחזרתי לגלוש.
וכמובן עכשיו בלילה הגעתי שוב, מתוך רצון להתחיל לגלוש, ואז החלטתי כן לעמוד בקבלות, ובכלל לא להיכנס לדברי חול במחשב אחרי השעה 1 בלילה, ונכנסתי לכאן. קראתי את מה שהחברים הצדיקים כותבים, עם מה הם מתמודדים. זה נתן לי כוח.
ואני מחליט להתחיל לספור במקביל, ספירת מפוכחות. זאת אומרת ספירה שבה אין מעידות כלל.
היום היום ה 1 למפוכחות