שוב סוף הערב קשה [לא להלחץ רחוק המקושי של פעם, אבל בהחלט איזו מחשבה לגלוש], החלטתי לשתף, אבל לפני השיתוף עובר על שיתופים אחרים, לחזק ולהתחזק. וגילתי תובנה דרך אחד החברים [חרות עולם] והבנתי שאני יישב על זה והחלטתי לשתף בה.
בעצם אני נמצא כרגע במקום מצוין, קמתי מוקדם בבוקר התפללתי, עשתי את מלאכתי נאמנה, ניצלתי את זמני, התפרנסתי בכבוד, עזרתי לאחרים. - מדוע בסוף הערב אני רוצה לברוח לגלישה. פעם חשבתי שבגלל שאני עובד כל כך קשה כל היום עם המון ריכוז ומתח, אני רוצה לשחרר בסוף היום.
הערב נדמה לי שנפלה לי תובנה. אני בורח לגלישה, כי אני לא מרוצה מעצמי. אני חושב אולי זה ביטול תורה מה שישבתי עם פלוני לעזור לו, אולי זה ביטול תורה באיכות מה שאני לומד דבר פלוני ולא אלמוני, הרווחתי כסף אוי ואבוי במקום לנצל את החיים לנצח נצחים אני מבזבז את הזמן לדאוג לכסף.
אבל האמת שזו עצת הייצה''ר, הוא בשום אופן לא מוכן שאדם יהיה מרוצה מעצמך, ברגע שאדם מרוצה מעצמו היצה''ר הפסיד. כשהוא אכול חרטות הוא בידיים של היצה''ר, וכמאמר רשעים מלאים חרטות.
לא אני לא חושב שאני אמור לעזוב הכל ולשבת ללמוד, בהחלט אני צריך לחשוב לפני העשיות מה התפקיד שלי. אבל להיזהר מאד מחיבוטי הנפש המיותרים הללו, הם עושים רק רע.
ה' יעזור לי להגיע לדרך הנכונה.