חיימקה ממש מסכים איתך.
כשאני בודק מול עצמי מה נתן לי כוח לשמור יותר, אין ספק ככל שעבר יותר זמן שלא נפלתי זה נותן לי כוח לשמור, כי אני לא רוצה להפסיד את מה שקניתי. - כפי שקרה לי שבוע שעבר, שברגע מאד קשה כמעט אל חזור עצרתי את עצמי, כי הבנתי שאני עומד להפסיד משהו של שלוש שנים.
חלק מהנפילות שלי לדעתי נגרמות מזה שאני קצת תולה חלק מהעבודה בטיפול בחסימות, ולכן יש איזו הרגשה, שכדאי לנצל את האונס, קרי לגלוש באתרים אסורים, כל זמן שאני אנוס [אני כותב רגשות מסובכים, אבל שמתי לב שאתה מבין רגשות כאלו, ומיגו דזכי לנפשיה, זכי לשאר חברי הפורום] ומחר הרי כבר תהיה חסימה ואז אתחיל.
עוד טריגר שלי לנפילות, וכבר כתבתי על זה, ההרגשה לפעמים שאני רציתי לעשות משהו הרבה יותר, ואני לא מצליח לעשות מה שרציתי, ובין כה וכה לא נצלתי את הזמן, אז אייזל אתהני מהאי עלמא.
בקיצור מסובך.
גילתי דבר מעניין, שהרבה מאד כלים שיש כאן באתר אני לא מכיר בכלל. הרבה פעמים הכניסה לאתר והכתיבה גוזלת לי הרבה זמן, ואני חושב שחבל על הזמן הזה. מה שקורה בסוף זה שאני יכול לבזבז שעות סביב הזוהמה. - זה לא יאומן, אני אדם שלא מבזבז דקה, חוץ ממול הזוהמה. אני צריך כסף, וכל יש לי עבודה שאני יכול לעשות בכל רגע מכל מקום. ובכל זאת כשזה מגיע למחלה אני יכול לבזבז שעות.
המגוחך ביותר, שפעם באחד הפוסטים שכתבתי, בזמנים היותר רצופים ויפים שלי, היה מישהו שפקפק אולי אני בכלל לא אדם מכור, אם הגולם לא היה שלי הייתי צוחק.