ניסתי כמה פעמים לכתוב כאן בשבועיים האחרונים, אך לא הצלחתי, עכשיו הורדתי רמת הגנה להגנה בסיסית של רימון, ואני מצליח לכתוב. ועדיין יש מקרים שאפילו ברמת הגנה בסיסית אי אפשר להיכנס.
אם כך יש בעיה שבאיזשהו מקום רמת ההגנה גבוהה של אפליקצית רימון אינה מאפשר לכתוב כאן, אבקש לסדר זאת. מובן שאני לא יכול ליצור קשר עם רימון, אבקש מהנהלת האתר לעשות זאת במקומי. -
רציתי לשתף, השתתפתי בוויבנר מטעם האתר. האמת שאת רוב הכלים הכרתי, אני עובד איתם, אך בכל זאת זה נתן לי. הדבר המרכזי שיקבלתי זה המשל מהרמזור. אמנם הוא לא הסביר את זה כך, אך אני הבנתי זאת בצורה שאני משתף, אולי יהיה לתועלת.
אחד הדברים המוכרים בתור נהג, זה כשאתה נוסע בכביש מהיר ורואה מולך רמזור ירוק, אתה ממשיך לנסוע מהר, ופתאום הירוק מתחיל להבהב, עד שאתה חושב האם תספיק לעבור או לא, האם להאיץ או להאט, הרמזור מתחלף, דבר שגורם פעמים רבות שלא מספיקים לבלום באור אדום. העצה לזה, ברגע כשאתה רואה את הרמזור הירוק עדיין, תתחיל לחשוב האם אני עובר או לא עובר. מה יקרה ברגע זה אם יתחיל להבהב, האם לעצור או לנסוע, מחשבה זו חוסכת את דקות היקרות שמתחילים לחשוב כשהירוק מתחיל להבהב.
כך גם כאן, כשאני יושב במחשב והכל ירוק, אני צריך לתכנן מה אני עושה כשהירוק יתחיל להבהב.
ב''ה בתקופה האחרונה אני עושה זאת. יש שינוי לטובה. אבל עדיין כמה פעמים נפלתי בשטח האדום. ב''ה לא גלשתי לגמרי ללא הגנות, אבל בהחלט קרה לי ליפול. מקווה שאוכל לבשר לכם שאני מפוכח לגמרי כבר הרבה זמן.