תודה לך המתגבר, ותודה לכל החברים נותנים כוח להמשיך.
האמת שקשה לי להבין אפילו מדוע השיתוף נותן לי כוח. הרי לא משנה לי מה מישהו כאן חושב עלי, כי הרי לא מכירים אותי, אני נמצא כאן בשביל עצמי ואלוקי. אבל המציאות שזה עובד.
מעדכן שב''ה היום היה היום השני למפוכחות
אשתף אתכם איך עבר עלי היום, אולי ייתן למישהו גם כן, לי זה בטוח נותן. הבוקר אצלי הוא אף פעם לא זמן של ניסיון בגלל שאני עובד ויש מסביבי אחרים, אני בתפקיד שאין כל כך אפשרות לפספס, או שאתה עובד טוב, או עף. - אבל אחה''צ שזה זמן שאני יותר עצמאי בו, הייתי צריך לצאת מחוץ לגטו, הייתי במרכזי קניות ועוד. חסדי שמים שמרתי את עיני בצורה נפלאה. כל פעם שהגיעה מולי מישהי שחשבתי אולי בטעות הגעתי לחוף ים, סובבתי את העניים עוד לפני שחשבתי האם לעשות זאת. הגעתי לאיזה מקום וישבה שם אישה והניקה, כאן כבר התחיל ניסיון, פעם לא היה מצב, כל הזמן הייתי עסוק איך להסתכל בלי שההיא והסובבים יראו שאני מסתכל [בסוד אני אומר לכם, אין מצב, כולם מזהים את הפזילות. זכורני מימות היטיוב שיש שם הרבה סירטונים מביכים של כאלו שנתפסו בפזילות]. - היום אמרתי לעצמי אתה לא מסתכל לא בשביל שלא יתפסו אותך, ואפילו לא בגלל שזה עבירה, אלא בגלל שאתה אמור להיות מפוכח. ב''ה לא הסתכלתי, את האמת השליטה זה תענוג.
אבל בגלל שלמעשה הרגשתי שהתבזבז לי היום, וגם היום בלילה לא הצלחתי לעשות את מה שאני רוצה. נכנסתי למצב רוח קשה, סוג שפעם היה מוביל אותי לברוח להשתמש, אבל לא אכנע, התחלתי ללמוד משהו, לפתוח כאן ולעדכן, אפילו שאף אחד לא נמצא כאן.
אני מאמין שאתם אצל רשב''י, אז תתפללו על אלי שומר. הקב''ה מכיר את הכתובת ואת כל הפרטים.
לסיום איזה ואורט כתוב שלושה שמות יש לאדם, שם שקוראים לו אביו ואמו שם שקוראים לו חבריו, ושם שקורא לו הקב''ה. - שם שקוראים לו אביו ואמו, זה השם שקראו לו בברית, שמעון, אליהו, מרדכי, כל אחד איך שקוראים לו. שם שקוראים לו חבריו, זה מוטי, או אדון מרדכי, או הרב מרדכי, או הרב, או הרבה, שם שקורא לו הקב''ה זה השם מהפורום, עשר שמעון, המתגבר, המשתוקק, אלי שומר. וכו', זה השם הכי מכובד.